2777
2789
عنوان

متخصص زنان

721 بازدید | 24 پست

دوستان من نه می خوام تبلیغ کنم نه می خوام کسی بره اینجا جراحی ولی چون خودم تازه با این پیج آشنا شدم ، دیدم که مطالب ، بیماری های زنان کامل شرح میده گفتم اگر خواستین برین پیجش فالو کنید که در خصوص مثلا قاعدگی دردناک و فیبروم رحم زگیل تناسلی اینا اطلاعات داشته باشین همین ، این پیج اینستاگرامش   

@dr.sarah.heydari

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قرص ویتامین برای بارداری چی بخورم

ماههای ادل تا ماه چهارم ک ویتامیت دی و یدفولیک برو دکتر خب اگ هزینه. ش سخته برو بهداشت محله تون رایگان حتی قرصاش

خدایا شکرت iliya و arshiya

دوستان من بخاطر کرونا میترسیدم برم دکتر. یه مشاوره آنلاین زنان پیدا کردم عالیه. دکتر غفاری. گفتم خواستید شما هم استفاده کنید خیلی خوبه. شهرستانم باشید میتونید استفاده کنید

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شایسته-غفاری

سلام وقت بخیر من الان۱۰ هفته باردارم و زیر شکمم درد دارم مثل پریودی چرا؟؟؟؟ ....

الان چون باردار هم هستی حتما برو پیش پزشک بدون نظر اون هیچی مصرف نکن چون ممکنه برای نوزادت ضرر داشته باشه. من دکتر خودم نسرین زارع پور بود توی دوره حاملگی میرفتم پیششون زایمانم رفتم پیش خودش کارش خوب بود راضی ام.

تا به حال تو ماوراطب مشاوره انجام دادی؟ من بعد از کرونا دیگه با بعضی از پزشکام فقط آنلاین در ارتباطم. چند سال تحت نظر دکتر  فاطمه فیروزی بودم. منشیش گفت میتونی مشاوره آنلاین داشته باشی کلی ذوق کردم