2777
2789

دوستان من همیشه پری منظم داشتم الان ۳۵ روز از اخرین پریودیم گذشته 

حالتای عجیبی دارم 

جواب تستا هم منفیه 

کسی بوده اینطوری باشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود منظم هم تایه هفته عقب بیوفته نرماله، اگ بیشتر شد پیشو بگیر 

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
چند ماهه که دارم اقدام میکنم  دکتر گفت اگه تا سال دیگه نشد بیا قرص بدم باردار بشی

اگه هنوز نشده دلیل نمیشه که مشگلی داشته باشین منم امتحان میگردیم اقدام داشتم وقتی نمیشد میگفتم چرا ، ولی رفتم پیش دکتر گف هرموقه ک اقدام داری کلا واس همه اینطوره 25درصد فقط شانس باردارشدن هس مگه اینکه توروزه تخمک گذاری باشه یا روزای قبلش که شانسش بیشتره 

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 

راستی یه چیزه دیگه اینکه اگه واقعا هم باردارباشیو هنوز تست نشون نداده باشه شاید بخاطر اینکه هورمون بارداریت هنوز به حدی نرسیدع ک نشون نداده بعدا ک پریود نشدی باز امتحان کن اگربازهم منفی بود همون حرفیکه زدمه