یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید اگه تو یه کشور دیگه بودیم نمی ارزید ولی توی ایران بله می ارزه چون ادم تو ایران از فردای خودش خبر نداره..از اینکه ممکنه فردا حتی نون گیرش نیاد بخوره از ابنگه معلوم نیست اینده بچش چی میشه...مجبوره
گاهی شرایط مالی بد خیلی بیشتر آسیب میزنه به آرامش و آسایش خانواده
شاید چند سال حسابی کار کردن و یه سرمایه ای جمع کردن بهتر از نشستن در کانون گرم خانواده باشه...که البته اگه زن و شوهر با هم همدل باشن میتونن تو همون شرایط پرکار بودن هم زندگی شون رو گرم نگه دارند
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
ما مستاجرمون شوهرش ۷ میرفت ۱۰ شب میومد شام میخورد میرفت آژانس تا دو یعنی ۵ سال بهمین منوال شب و روز نداست اصلا همسرش نمیبرد بیرون بچه هاش نمیبرد من به شخصه اصلا اینجور زندگی نمیپسندم مگه ادم چقد جوون میمونه
ما تو یه دوره ای از زندگی مون روزی ۱۲ ساعت سرکار بودیم و ۲ ساعت هم تو مسیر راه
خب وقتی زندگی سخت بشه باید همت کرد دیگه
بشینی تو خونه هیچ پیشرفتی نمیکنی
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)