2777
2789
عنوان

صاعقه

561 بازدید | 26 پست

بچه ها دیروز صاعقه زد خونه مامانمینا فک  کنم به انتن مرکزیشون خورد.الان تی وی شون سوخته ایفون سوخته دوربین مداربسته های اپارتمان و همسایه ها هم همینطور چندتا از وسیله هاشون سوخته.نمیشه جوری پیگیری کرد خسارت گرفت؟البته فکر نکنم چون خونه بیمه نبوده باز اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا

از کی شکایت کنید عزیزم؟

اگر خونه و لوازم رو بیمه کردید بیمه خسارت میده،در غیر اینصورت شکایت از چه مرجعی میخواهید کنید؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی شکایت کنید عزیزم؟ اگر خونه و لوازم رو بیمه کردید بیمه خسارت میده،در غیر اینصورت شکایت از چه م ...

خودمم همین حدسو زدم.گقتم شاید چون بلایای طبیعی محسوب میشه ارگانی جایی خسارت رو بده واسه همین راهنمایی خواستم

چرا از محافظ استفاده نمیکنین برای تی وی ویخچال

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نه نمیشه نوسانات برق بود یهو همه وسایل خواهرم سوخت نشد کاری کنن

اااا خب اگه واسه نوسان برق اداره برق قبول نکرده پس این هیچی دیگه.ولی چقدر بده من تصمیم گرفتم وسایل خونمو بیمه کنم اتفاق یکبار میوفته.بیچاره مامانمینا تو این گرونی وسایلشونم سوخت☹

چرا از محافظ استفاده نمیکنین برای تی وی ویخچال

محافظ داشتن ولی بازم سوختن خیلی شدید بودا.من خودم اون موقع تو حموم بودم فکر کردم تیراندازی شد یهو برقا رفت یه جیغ بنفشی کشیدم

بری شکایت کنی؟ خونه خواهر شوهر خالم دزد از دیوارشون رفته بالا برای دزدی افتاده پایین پاش شکسته باااا ...

مگه میشه😐😐😐چجوری .کی گفت دیه بدین .چه ربطی به صابخونه داشت

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
محافظ داشتن ولی بازم سوختن خیلی شدید بودا.من خودم اون موقع تو حموم بودم فکر کردم تیراندازی شد یهو بر ...

پس برین از شرکت محافظ ها شکایت کنین شاید فرجی شد یه پولی دادن😂😂