mis_honari مدیر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 893 عنوان بیبی کمرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست بچه ها چرا بیبی چک من امروز کمرنگتر از دیروزیه؟؟بالایی واسه دیروز پایینی واسه امروز.نباید پررنگتر میشد؟؟واسه شما هم اینطور بوده؟مثبت یا منفی؟ 1398/01/25 | 10:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 خوب برو ازمایش بده خیالت راحت بشه اخه هنوز موعد پریودم مونده اگ نشدم میرم همه کسم دخترم❤
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 یه بی بی چک استفاده کن تا خیالت راحت بشه درمورد لکه بینیت مال نزدیکیت بوده چون ممکنه دیوارهای رحمت ز ... من ۱ ام تا ۵ ام پریود شدم ۷ ام رابطه پر خطر داشتم لونژیل ۱.۵ خوردم ۱۷ ام لکه بینی قهوه ای داشتم و ترشحات قهوه ای لزج تا دو روز .... نوک سینم درد میکنه سردرد گااااااهی تهوع شکم درد و کمر دردم دارم گاهی سینمم سنگین شده زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mis_honari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 893 ۲۹ ام موعدمه ۲روز پیش زدم منفی شد منم لک بینی ی روز داشتم سر درد هم گرفتم چند روز کمر درد و دل درد هم گاهی دارم،مبارکه
افرت عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 536 ترنگ یعنی چی ؟ واسه من یکمممم سفته بیشتر حس سنگینی داره الانم دست زدم شروع کرد تیر کشیدن نوک ... احتمال بارداریت هست عزیزم...یعنی خیلی سفت جلوه بده مثل زنایی که شیر تو سینشونه مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤
mis_honari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 893 اخه هنوز موعد پریودم مونده اگ نشدم میرم شما اقدام داشتین؟
mis_honari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 893 بیبی چک مثبتم آرزوست 😔😔😔😔 انشالله به زودی میبینی
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 منم لک بینی ی روز داشتم سر درد هم گرفتم چند روز کمر درد و دل درد هم گاهی دارم،مبارکه وای من بچه نمیخامممم زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 شما اقدام داشتین؟ خخ نه بابا شوهرم دوس نداره فعلا من هرماه همینجوریم آرزو دارم یهویی شده باشه😂😂 همه کسم دخترم❤
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 احتمال بارداریت هست عزیزم...یعنی خیلی سفت جلوه بده مثل زنایی که شیر تو سینشونه اره یکممممممم کمتر حالا ولی سنگینه خیلی زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
افرت عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 536 نزدیکیم ۷ ام بود لکه بینیم ۱۷ ام !!!!! حساب کن ببین چندم پریودیت نزدیکی داشتی اخه دوازدهم تا پانزدهم روز پریودی تخمک گزاری شروع میشه واگه نزدیکی انجام بشه وامیزش داشته باشین احتمال بارداری هست ولی برو یا از بده یا یه بی بی چک استفاده کن تا خیالت راحت بشه مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤
افرت عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 536 اره یکممممممم کمتر حالا ولی سنگینه خیلی مبـــــــــــــــــــارک باشههههههه عزیزم مامان شدی مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 حساب کن ببین چندم پریودیت نزدیکی داشتی اخه دوازدهم تا پانزدهم روز پریودی تخمک گزاری شروع میشه واگه ن ... ۷ ام پریودیم گفتم دیگه رابطه داشتم شوهرمم کاااامل ... زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 مبـــــــــــــــــــارک باشههههههه عزیزم مامان شدی منکه بچه نمیخام زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mis_honari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 893 خخ نه بابا شوهرم دوس نداره فعلا من هرماه همینجوریم آرزو دارم یهویی شده باشه😂😂 پ مثل منی ،بهش بگو چند روز به پری امنه،واسه من اگه مثبت باشه واسه همون دورانه موفق میشی منم همیشه دعام همینه یهو بیاد