2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی سینه هام درد میکنه اما فک نکنم باردار باشم😕

رنگشم تغیری کرده مثلا سیاه تر ازبدنت باشه؟یاخیلی ترنگ باشه؟یه کم فشارش بده ببین توش سفته یا نه ؟اخه من سینه هام خیلی درد میکرد رفتم دکتر معاینه کرد گفت به احتمال ۹۹درصد بارداری همین جوریم شد الانم دخترم یک سالشه

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
رنگشم تغیری کرده مثلا سیاه تر ازبدنت باشه؟یاخیلی ترنگ باشه؟یه کم فشارش بده ببین توش سفته یا نه ؟اخه ...

ترنگ یعنی چی ؟ واسه من یکمممم سفته بیشتر حس سنگینی داره 

الانم دست زدم شروع کرد تیر کشیدن نوک سینم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من ۱ ام تا ۵  ام پریود شدم  ۷ ام رابطه پر خطر داشتم لونژیل ۱.۵ خوردم  ۱۷ ام لکه بین ...

یه بی بی چک استفاده کن تا خیالت راحت بشه درمورد لکه بینیت مال نزدیکیت بوده چون ممکنه دیوارهای رحمت زخم شده باشه

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
یه بی بی چک استفاده کن تا خیالت راحت بشه درمورد لکه بینیت مال نزدیکیت بوده چون ممکنه دیوارهای رحمت ز ...

نزدیکیم ۷ ام بود  لکه بینیم ۱۷ ام !!!!!

یه بی بی چک استفاده کن تا خیالت راحت بشه درمورد لکه بینیت مال نزدیکیت بوده چون ممکنه دیوارهای رحمت ز ...

۲۹ ام موعدمه ۲روز پیش زدم منفی شد

اره توش سفته اما رنگش تغییری نکرده فک نکنم

خوب برو ازمایش بده خیالت راحت بشه