2777
2789

سلام. خانما من دوقلو باردارم الان ۳۴ هفتمه یکی ۱۲۰۰ یکی ۱۸۰۰ از ۲۸ هفتگی قل کوچکترم کاهش رشد داره اون موقع اندازه ی جنین ۲۶ هفته ای بود الانم که خیلی کوچیکه. یه هفته هست که بستری هستم . نمیدونم چیکار کنم بزارم بمونن توی دلم یا به دکتر اصرار کنم سزارین شم برن تو دستگاه. از یه طرف میترسم درشون بیارم و به ضررشون باشه و از یه طرف میترسم بمونن و کوچکتره از دست بره. لطفا راهنمایین کنین شما جای من بودین چیکار میکردین

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

داپلر جفت انجام دادی!؟ 

قل 1800 خوبه وزنش، دختر خاله من 1900 بود دستگاه هم نرفت... 

اما کوچولو تره اذیت میشه!  اگه خونرسانی جفت خوبه نگهشون دار آمپول ریه هم بزن حتما

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
داپلر جفت انجام دادی!؟  قل 1800 خوبه وزنش، دختر خاله من 1900 بود دستگاه هم نرفت...  اما ...

اره داپلر میکنم عزیزم ولی بازم نگرانم نمیدونم چیکار کنم خیلی دو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکن سونوگرافی اشتباه کرده باشه منم بیمارستان بستری شدم وزن جنین رو زده بود ۱۵۵۰مجبور بودم بچه رو به دنیا بیارم همه مخصوصا دکتر خیلی میترسید ولی وقتی به دنیا آمد وزنش ۲ کیلو بود,۳۴هفته سزارین کردم درست فردای سونوی که تو بیمارستان داده بودم

اره داپلر میکنم عزیزم ولی بازم نگرانم نمیدونم چیکار کنم خیلی دو دلم

یکی دو هفته دیگم صبر کن!  بیمارستانی دیگه دائم چک میشی

میدونم دو راهی سختیه اما زود بیان واسه هردوشون خوب نیست 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممکن سونوگرافی اشتباه کرده باشه منم بیمارستان بستری شدم وزن جنین رو زده بود ۱۵۵۰مجبور بودم بچه رو به ...

خیلی سونو دادم الان هر روز سونو میدم چند جا هم رفتم 😑 

خیلی برامون دعا کن

چشم عزیزم!  انشاالله به سلامتی دنیا بیان هردوشون

خیلی سونو دادم الان هر روز سونو میدم چند جا هم رفتم 😑 

من چند روز قبل از بستری شدنم بیرون سونو دادم زده بود ۱۵۰۰بعدش تقریبا یه هفته بستری شدم که هر روز سونو میدادم ولی وزن رو درست نمیزد

دکتر چی میگه؟

دکتر وقتی درد های زایمانم شروع میشه میگه معاینه کنین و این حرفا . بعدش که قطع میشه میگه دردت درست نمیگیره به این بهانه بچه هارو دربیاریم هم خودت راحت شی هم ما . پرستاره گفت نه خانم دکتر بهتر بزار اون تو بمونن بیان بیرون اذیت میکنن مامانشونو دکتره گفت نه اخه هممون استرس داریم . بعد از یه طرف دیگه میگه یه روز یه روز سعی میکنیم نگه داریم. میدونی من حس میکنم دکتر میترسه بهچ هارو بیاره بیرون و میترسه هم ک نگهداره . 

بچه ی شما تو  دستگاه رفت ؟

آره عزیزم من اولش فشارم رفت بالا بستری شدم همون موقع برای ریه بچه بهم آمپول زدن که اگه مجبور شدم زایمان کنم مشکلی پیش نیاد بعد فشارم تنظیم شده ولی دخترم دچار اریتمی شد دیگه دکتر با اینکه میترسید ولی سزارین کرد که خدا رو شکر وزنش دو کیلو بود خود دکتر هم نفس راحت کشیدم می‌گفت این سونوگرافی ها آدم رو میترسونه مطمئنا وزن بچه های شما هم بیشتر از سونوگرافی گفته هست دخترم ده روز تو دستگاه بود،سعی کن آرام باشی استرس الکی هیچ کمکی نمیکنه همه چی رو به خود خدا بسپار ،

ان شاء الله که بچه هات صحیح و سالم به دنیا میاین

سلام خانم. خوبین.ببخشید خیلی وقت از تاپیک گذشته من پیام میدم.منم دوقلو باردارم امروز رفتم سونو تو ۲۸هفته اختلاف وزن داشتن حدود ۳۰۰گرم یعنی سه هفته

یکم نگران شدم. شما وقتی بچه‌هاتون ب دنیا اومدن این اختلاف وزن جبران شد ؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات