2777
2789
عنوان

خارش صورت و دماغ نوزاد

38813 بازدید | 20 پست

سلام خانوما پسرم 3 ماهشه  خیلی صورت و مخصوصا دماغش  میچلونه . دکتر شربت هیدروکسی زین داد بهش ولی تو نت زدن زیر 6 ماه مصرفش ممنوعه . من چکار کنم شما تجربه ای دارین بهم بگین ممنون میشم پسرکم اذیته

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی،یاد نوزادی دخترم افتادم،بعدش فهمیدم نفخ داره که اونطور میکنه،حالا نمیدونم چه ربطی داشت،ولی آروغشو قشنگ بگیر یا دمر بخابونش دیگه اونطور نمیکنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

حساسيت فصلي داره لطفا پيش يه متخصص ببرش  ، دختر منم از 40 روزگيش دچار آلرژي شد ولي چون سرفه و عطسه ي زيادداشت و شبيه سرماخوردگي بود تا 9 ماهگي انواع داروها رو به خورد طفلكي دادن ولي در آخر معلوم شد كه حساسيته ، حالا خوشبختانه كوچولوي شما علائمش نشون ميده ، نگران نباش 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
حساسیته 😓😓😓😓😓اگه خیییلیی اذیته باعث میشه از خواب بیدار شه باید دارو بخوره  اگه گاهی اوقات ...

اره عزیزم حساسیت از خودم به ارث برده متاسفانه . شربت هیدروکسی زین هم برا حساسیته ولی زوده برا 3 ماهه میترسم بش بدم نمیدونم چه کنم پسرم هم اذیته

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
آخییی،یاد نوزادی دخترم افتادم،بعدش فهمیدم نفخ داره که اونطور میکنه،حالا نمیدونم چه ربطی داشت،ولی آرو ...

نه عزیزم دماغش میخارونه که پوست پوست میشه 

اره عزیزم حساسیت از خودم به ارث برده متاسفانه . شربت هیدروکسی زین هم برا حساسیته ولی زوده برا 3 ماهه ...

دکترش متخصص بود ک اینو نوشته 

میخای زنگ بزنی تلفنی بش بگو این داره برا زیر شش ماه مناسب نیس ببین چی میگه

حساسيت فصلي داره لطفا پيش يه متخصص ببرش  ، دختر منم از 40 روزگيش دچار آلرژي شد ولي چون سرفه و ع ...

اونقدر دماغش میخارونه که پوسته میشه

دوستم پسرش اینجوری بود بعد کلی دکتر فهمیده بود کلا به شیر حساسیت داره

اخه دماغش میخارونه وفین میکنه مثه ادم بزرگا که حساسیت دارن تو یه فصلی دقیقا از بهارم شروع شد نمیدونستم نوزاد 3 ماهه هم میگیره😐