2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

121 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. امروز دو روزه که از موعدم میگذره. همیشه منظم بودم.امروز صبح بی بی زدم، منفی بود. گهگاهی دلم درد میگیره مثل قبل از پری. کمرم هم همینطور. لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت احتمالش هست که باردار باشم؟

اره تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش شاید لقاحت دیر بوده که بی بی هنوز منفیه

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

اره تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش شاید لقاحت دیر بوده که بی بی هنوز منفیه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. امیدوارم نی نی ات سالم بیاد بغلت. واسه من هم دعا کن. خیلی چشم انتظار هستم

من يك روز درميون نزديكي داشتم

الان ٨ روز مونده به پريم 

از ٣/٤ روز پيش سينه هام بزرگ شده درد ميكنه اختمال بارداري هست؟؟ دل و كمرم هم عين پريودي درد ميكنه 

خدایا شکرت به منم لیاقت مادر شدن و دادی میسپرمش به خودت که عشقی مراقبش باش سالم بزارش تو بغلم 😍😍🌹🌹🌹
خدا از دهنت بشنوه عزیزم. امیدوارم نی نی ات سالم بیاد بغلت. واسه من هم دعا کن. خیلی چشم انتظار هستم

ممنون عزیزم انشاالله

حتما برات دعا میکنم انشاالله به زودی زود دامنت سبز بشه از فرزندان صالح و سالم

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂