مادریییی مدیر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 عنوان دوقلوهای ۹۸ | مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 75 پست اونایی که به تازگی متوجه شدن دوقلو دارن بیاین درکنار هم باشیم 1398/01/25 | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلسرخ24 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1351 انشاالله همه منتظر ها نی نی دار بشن 😍😍 انشاالله ممنون گلم فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 منم نی نی میخوام میشه برامنم دعاکنید 6ساله چشم انتظارم دیگه نمیدونم چیکارکنم ایشاا.. تو این ماه عزیز که مخصوص امام زمان شب تولدش یه نی نی بهت هدیه بده .برا منم دعا کنید شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
مادریییی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 ممنون گلم ایشالله پاقدم نی نیات برات خیروبرکت بیاره وانشالله صحیحوسالم به دنیابیان ممنون عزیزم
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 من مادر بزرگم یعنی مادر بابام ۲قلو داشته منم خیلی دوس دارم عاشق بچه ام شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
گلسرخ24 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1351 ایشاا.. تو این ماه عزیز که مخصوص امام زمان شب تولدش یه نی نی بهت هدیه بده .برا منم دعا کنید ممنون گلم انشالله انشالله به حق صاحب الزمان همه به حاجتشون برسن ماهاهم خدادلش برامون رحم بیاد به حاجتمون برسیم فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
مادریییی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 ایشاا.. تو این ماه عزیز که مخصوص امام زمان شب تولدش یه نی نی بهت هدیه بده .برا منم دعا کنید انشالله درست زمانی که آدم دل از همه میبره خدا دستش رو میگیره
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 قرص واینا هم نخوردم مبارکت باشه برا منم دعا کن من یه سقط داشتم ۲ ماه پیش شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
مادریییی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 من مادر بزرگم یعنی مادر بابام ۲قلو داشته منم خیلی دوس دارم عاشق بچه ام میگن باید از طرف مادری ژنش رو داشته باشید البته بدون ژن هم میشه مثه من
گلسرخ24 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1351 من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی ندادی یهوسه قلوبدی چه میشه فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 میگن باید از طرف مادری ژنش رو داشته باشید البته بدون زن هم میشه مثه من نمدونم توکل بخدا شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
مادریییی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 مبارکت باشه برا منم دعا کن من یه سقط داشتم ۲ ماه پیش انشالله به زودی دامنت سبز میشه منم سقط داشتم میفهمم عزیزم
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27736 ما تو خانواده که اصلا دوقلو نداریم من اولین فک کنم چ جالب ازمایش خون بتات دفعه اول و دفعه دوم چند بود؟! لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
rahajun72 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3609 من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی نداد ... ایشاا... که بده بهت سالم صالح شیطانی کنن کیف کنی شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
مادریییی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 57 من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی نداد ... انشالله عزیزم دور از ذهن نیست
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27736 من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی نداد ... ای جان ان شا الله بزودی روزیتون شه😍💓 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.