2777
2789
عنوان

حال دلم

118 بازدید | 13 پست

از دعواي اونشبمون با شوهرم زندگيم رو روي هوا ميبينم زندگي كه ٢٧ساله يه بالن تو خالي بوده و من دلم فقط وفقط خوشه به بچه هام اگه بازم برگشتم به هونم فقط به خاطر بچه هام و آينده ي اوناست وگرنه هيچ حس و احساسي به زندگيم  ندارم 

وا چرا عزیزم چیشده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش میرفتی پزشکی قانونی...نامه میگرفتیو فعلا قایمش میکردی

بعد اینکه فکررر کنم شوهرت از طرف مامانش شا رژ میشه،یه جورایی حالا که به نون و نوایی رسیده شوهرت میخوان بکشنش سمت خودش

شمام یه مشاور خوب پیدا کنو چاره ی کارو ازش بخواه...اینجا اکثرا تجربیاتشونو میگنو بر اساس احساسشون نظر میدن...شما الآن دوتا بچه دارین،بهتره حساب شده و عقلانی بری جلو

ایکاش میرفتی پزشکی قانونی...نامه میگرفتیو فعلا قایمش میکردی بعد اینکه فکررر کنم شوهرت از طرف مامانش ...

بره آخرش ميخاد چه غلطي بكنه تو سالهاي نداريش خودشونو نشون دادن از اين به بعد ميخان براش چيكار كنن زدنشم در اون حد نبود كه برم پزشك قانوني و بعد از ٧سال الان يكي يا دو بار هست كه اين كار رو ميكنه 

بره آخرش ميخاد چه غلطي بكنه تو سالهاي نداريش خودشونو نشون دادن از اين به بعد ميخان براش چيكار كنن زد ...

شما هنوز عصبانی هستی...حقم داری عزیزم

مشاوره فراموش نشه لطفا،بخاطر بچه هات