2777
2789

وام ازدواج عالیه. اطلاعیه بزن شاید کسی فروخت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

ماهم دنبال وامیم شوهرم میخواد ماشین باری بخره کار کنه حداقل ۵۰ میلیون لازم داریم ضامن کارمند نداریم ولی با جواز کسب ۴تاهم میتونیم جور کنیم بنظرتون میتونیم وام بگیریم؟؟

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از مهراقتصاد۴۰ تومن گرفتم قسط ۱۴۶۰ هست دوتا ضامن هم میخواد یه هفته ای دادن

همینجوری رفتی گفتی وام میخوای دادن؟؟یا سپرده داشتی؟؟یا حسابت کارکرد داشت؟؟

عزیزم من از مهراقتصاد۴۰ تومن گرفتم قسط ۱۴۶۰ هست دوتا ضامن هم میخواد یه هفته ای دادن

عزیزم چقد پول قبلش تو حساب خوابوندی؟

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
همینجوری رفتی گفتی وام میخوای دادن؟؟یا سپرده داشتی؟؟یا حسابت کارکرد داشت؟؟

نه عزیز گردش حساب نداشتم اصلا حساب نداشتم .حساب باز کردم ۳تومن پول گذاشتم بعد ضامن بردم هفته بعد پول توی حسابم بود

خدایا هزاران بار شکرت
نه عزیز گردش حساب نداشتم اصلا حساب نداشتم .حساب باز کردم ۳تومن پول گذاشتم بعد ضامن بردم هفته بعد پول ...

کدوم شهری عزیزم؟ضامن هات کارمند بودن؟یابازاری؟؟