2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سزارین کردم . برای بچه میگن طبیعی بهتره و در ضمن شکمت هم بهتر جمع میشه چون عضلاتش اسیب نمیبینه البته اگه ورزش میکنی . سزارین درد نداری و درضمن واژنت شکل طببعیش رو از دست نمیده و گشاد نمیشه

صد در صد طبیعی من تجربه ی دوتاییشو داشتم ولی طبیعی خیلی بهتره

جدی؟چرا بعضیا بخیه زیاد میخورن نمیتونن بشینن یا مشکل براشون پیش میاد عزیزم؟؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

من خودم طبیعی بگم به دنیا آوردم

از نظر درد نمی دونم سزارین چطور یه اما طبیعی برای من خیلی دردناک و زجر آور بود خیلی درد کشیدم طوری که فکر میکردم دارم میمیرند

و اینکه تغییر بدن بعد زایمان طبیعی واقعی ته و هر کس تکذیب میکنه داروغه یا جراحی زیبایی داشته

چراعزیزم

طبیعی همونجا درد میکشیو تمام ولی عوارض سزارین عمیشه باهاته کمر درداش. من دوسه ساعت ک راه میرم بااینکه هیچی هم دستم نیس ب قدری شونه هام درد میکنه ک خدا میدونه 

میشه برام یک صلوات بفرستین دخترم به سلامتی به دنیا بیاد محتاج دعاتونم خواهریا
طبیعی همونجا درد میکشیو تمام ولی عوارض سزارین عمیشه باهاته کمر درداش. من دوسه ساعت ک راه میرم بااینک ...

عزیزم این ربطی به سزارین نداره من دوتا سزارین داشتم همچین مشکلی ندارم . بهتره بررسی کنی علتش رو پیدا کنی