2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

953 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من ۸ ماهه عقد کردم. نامزدم مرد خیلی خوبیه و مشکلی با هم نداریم. تنها مشکلم جاریمه که ۱۵ سال از من بزرگتره. از روز اولی که من وارد این خونه شدم هرکاری کرده که ناراحتم کنه. از صمیمی رفتار کردن با شوهرم بگیرین تا دعوت کردن نامزدم خونشون بدون من. شدیدا زبون میریزه و جوری رفتار میکنه یعنی من خیلی مهربونم ولی در عمل صفره. منم ۸ ماهه کاراشو تحمل میکنم و به روش نمیارم. از این به بعد میخوام روشمو عوض کنم ولی نامزدم همش میگه به روت نیار و فلان. نامزدمم از کارای اون ناراحت میشه و میگه حقشو کف دستش میذارم ولی در عمل هیچکاری نمیکنه و وقتی حرصش کم شد شوخی و بگو بخند انگار نه انگار که اون کاری کرده. دوستان راهنماییم کنین چیکار کنم جاریم پررو نشه؟ 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فهمیده حرص میخوری به شوهرت یاد بده مثلا تکی دعوت کرد بگه من زن دارم دیکه اگه یادت باشع

کلا بفهمه شوهرت پشتته حرص میخوره

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 

مطمئنی مشکلت جاریته!!!!!

تو این قضیه که گفتی مشکل فقط شوهرت بود .

وقتی من با کسی بگو بخند کنم و دعوتش کنم و از این قرتی بازیا وقتی یبار برینه بهم بگه خوشم نمیاد از این کارا میکنی منم دیگه خودمو جمع و جور میکنم. شوهر تو خودش از خداشه جاریت از این رفتارا بکنه واسه همینم باهاش برخورد نمیکنه.تقصیر جاریت نیست.

{ جانی دپ سابق }
دقیقا

والا بخدا .

تا وقتی شوهرش روی خوش نشون میده چرا باید جاریش رفتار خودشو تغییر بده؟ وقتی دعوتش میکنه دوتا پا داره دوتا هم قرض میکنه بدو بدو سریع میره خونشون مشکل از جاریه یا شوهره؟

{ جانی دپ سابق }

نامزدم اوایل یکی دوبار رفت خونشون ولی الان دیگه نمیره. حتی یه بار که دعوتش کرده بود بهش گفت باشه میرم نامزدمم میارم اومد باهم رفتیم😂 

کلا کاراش یکی دوتا نیس. ولی به قول شما تا شوهرم باهاش برخورد جدی نکنه اون پررو میشه

ولی چون برادرشوهرم آدم بی مسئولیتیه برعکس نامزد من، نامزدم از بهم خوردن زندگی اونا خیلی میترسه واسه همون هرکاری میکنه که این اتفاق نیفته

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....