2777
2789

راسته بچه ها؟!

میگن دیگه ب هیچ عنوان قبول نمیکنن

مگه این ک شرایط خاص باشه و نتونه طبیعی بیاره

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

طبیعی خیلی وحشتناکه😧😢

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا شنیدی 

چرا میترسونید؟!؟!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

😨😨😱😱

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

نه جانم بیمارستان‌های خصوصی انجام میدن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
از کجا شنیدی  چرا میترسونید؟!؟!

عزیزم منم مثل شما باردارم

مرض ندارم الکی بترسونم

منم شنیدم دارم میگم

خداکنه اینطور نباشه

از اول همین بوده باید بری خصوصی اگه سز اختیاری بخوای

خصوصیا چقد پول میگیرن واسه سزارین😢

نه من شهرستانم ولی دوستم همین امروز تهران سزارین اختیاری کرد بیمارستان خصوصی شهرستانم اگه خصوصی بری ...

خداکنه☺خیالم راحت شد

عزیزم نمیدونی هزینش چقد شد؟!

عزیزم منم مثل شما باردارم مرض ندارم الکی بترسونم منم شنیدم دارم میگم خداکنه اینطور نباشه

خب میگم منبع خبر کجا بوده 

من تهرانم سزارین هر دقیقه انجام میشه نگران نباش

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خصوصیا چقد پول میگیرن واسه سزارین😢

فکر کنم بین چهار تا ده تومنه بسته به بیمارستان و درجه و امکاناتش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خب میگم منبع خبر کجا بوده  من تهرانم سزارین هر دقیقه انجام میشه نگران نباش

تو تلگ رام عضو یه گروه بارداری هستم

اونجا یکی گفت من تهرانو مثل کف دستم بلدم سزارین انجام نمیدن😕

فکر کنم بین چهار تا ده تومنه بسته به بیمارستان و درجه و امکاناتش

اوه یا خدا😰😔