2777
2789
یه دوست پسر فیلم باز نداشتیم پیشرفت کنیم😑

😀😀😂

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم
استغفرالله امروز هرجا دیدمت گفتی دوس پسرم😂😂😂😂😍😘🐀نمدونم چرا فک میکردم خشک مذهبی هستی

کجا گفتم دیگه ؟! امروز معلومه زیاد مشارکت کردم تو سایت:))

نه بابا من انقدر دوست پسر داشتم نه اسماشون یادمه نه قیافه هاشون ولی از اون دوست پسر قدیمی خوبا...دوره ما با یکی میرفتی پارک جمشیدیه قدم میزدی درباره شاملو حرف میزدی میشد دوست پسر! الان میشه سوشال فرند:/

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما فیلم صحنه داره؟ سانسور شدس؟ موضوعش کلی چی هست؟

صحنه داره اگه حساسید نبینید چون سانسور شده ببینید چیزی از فیلم نمیفهمید

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
عامو این روزا همه گل بازن!!  یکی از دوستام میگفت دوست پسرم خیلی خوبه ولی خیلی گل میزنه...منم ه ...

اره الان خیلیا از اون میزنن 

اسمش گل یا همون weed

حالا بهشونم بگی نزن صرر داره میگن اصلا ضررر نداره ۱😂

چشمانم را 
خانوما فیلم صحنه داره؟ سانسور شدس؟ موضوعش کلی چی هست؟

صحنه داره یه عالمه ، سانسور نشدست ، موضوعش عاشقانه و تخیلی و شبه تاریخیه ( تاریخش تخیلیه!! ) 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کجا گفتم دیگه ؟! امروز معلومه زیاد مشارکت کردم تو سایت:)) نه بابا من انقدر دوست پسر داشتم نه اسماشو ...

اولی کرپ😂تو تاپیکی صبح که چند تا مرد احمق اومدن تاپیک همخونه

منم دوس دارم این سریالو به نظرم بهترین سریال دنیاست

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم
اره الان خیلیا از اون میزنن  اسمش گل یا همون weed حالا بهشونم بگی نزن صرر داره میگن اصلا ضررر ...

😁از فیلماخارجی تقلید میکنن

اره الان خیلیا از اون میزنن  اسمش گل یا همون weed حالا بهشونم بگی نزن صرر داره میگن اصلا ضررر ...

گفتی وید....سریالشو دیدی؟ ببینم؟ رو هاردم دارم هنوز نگاش نکردم اونم شنیدم خوبه

اولی کرپ😂تو تاپیکی صبح که چند تا مرد احمق اومدن تاپیک همخونه

خخخخخ چه تاپیکی بود اول صبحی....تا حالا به چشم نارگیل بهش نگاه نکرده بودم !

خانوما مردگان متحرکو کی دیده؟

من ندیدم اما اونم خیلییییییی تعریف میکنن تو لیستمه برای تابستون