2777
2789

سلام عزیزان میخاستم ببینم مدرک آمریکین چجور مدرکیه و ایا معتبر هس؟

ممنون از وقتی که میزارین

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

فرهنگسرای نزدیک خونمون کلاس زبان برگزار میکنه با قیمت نسبتا مناسب میخوام ببینم فایده ای داره رفتن به کلاساش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرك امريكن نداريم كه زبان انگليسي با لهجه ي امريكن قابل قبوله. اما مدرك نداريم🤔

سلام عزیزم اهان پس اون یعنی لهجه 

مدرک فقط تافل و آیلتسه درسته؟

احتمالا منظورشون متد امریکن هست نه بریتیش 

خیلی هم خوبه ولی بیشتر تبلیغه مهم اینه زبان استاد درست تلفظ کند و قواعد دقیق اموزش بده باقیش با خودته 

فیلم هم زیاد ببین خیلی زیاد😊

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
American درسته؟؟؟

من هیچ سر رشته ای ندارم دوستم رفته شرایطو پرسیده اومده میگه مدرکش اینه 

پس منطورش لهجه بوده😐از نظر شما کلاس زبانی که مدرک معتبر نده رفتن بهش اصلا فایده ای داره؟

احتمالا منظورشون متد امریکن هست نه بریتیش  خیلی هم خوبه ولی بیشتر تبلیغه مهم اینه زبان استاد د ...

مرسی از اطلاعات  مفیدت عزیزم 😘😘😍😍

سلام عزیزم اهان پس اون یعنی لهجه  مدرک فقط تافل و آیلتسه درسته؟

الان مدرك ها هيچ كدوم فايده اي نداره درواقع يه جور سرهم كردن و گواهي اينكه اين دوره ها رو گذرونديه. مهم اينه كه بتوني بكار ببريش. خوب يادگرفتن و دنبال گسترش دادن علم و زبان انگليسي مهمه. 

بستگي به دوره و كتابايي كه تدريس ميكنن و معلمش داره. من خودم تو سراي محله تدريس ميكردم با كتاب هايي مشابه كتاب هاي كيش،اما خب كار اصافه هم ميدادم كه انجام بدن يه چي به دونسته هاشون اضافه شه. در كل اگر خودت دنبال يادگيري باشي ٥٠٪؜مسئله حله. 

ولی فک نمیکنم مدارک اموزشگاه اعتباری داشته باشه بعد تموم کردن کلاسای ترمیک تافل و ایلتس هست که البیه کسی وارد باشه و تمایل داسته باشه می تونه بدون گذزوندن دوره های ترمیک تافل و آیلتس بگذرونه

یه سری اموزشگاها کتابای american fileکار میکنن 

پس اینم لابد همین بوده منظورش یعنی برتری نسبت به بقیه داره؟