2777
2789
یعنی همه بانک رفاه ها تو همه شهرها وام اینطوری میدن

نه عزیزم نمیدونم این بانکم خدا خیر بده یه نفر به معرفی کرد نه سود میده 

نه سود میگیره. شما پول میزاری بانک یک ماهه بدون سود مول و وامت رو میگیری من تا الان ده بار کرفتم 

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نکنم

اهان مرسی مهربون جون😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

عزیزم ده میلیون میده بانک کارگشایی بعد از یک سال باید پس بدی دو میلیون هم بهرشو باید بدی ضامن هم طلاهای خودت 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم باید دوماه اونجاحساب داشته باشی 140گرم طلاداشته باشی توعرض 10روزمیریزن حسابت

کجا دوماه حساب ؟؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم ده میلیون میده بانک کارگشایی بعد از یک سال باید پس بدی دو میلیون هم بهرشو باید بدی ضامن هم طلا ...

چقد طلا باید ببریم؟ این بانک تو کدوم شهرا هست 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
نه عزیزم نمیدونم این بانکم خدا خیر بده یه نفر به معرفی کرد نه سود میده  نه سود میگیره. شما ...

پول بزاریم یا طلا؟؟؟

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
پول بزاریم یا طلا؟؟؟

فک کنم هر دو ولی خانواده من همیشه پول میزاریم مثلا من ده تومن میاد دستم نیرم دوتا حساب میزارم چون وامش پنج تومن بیشتر نیست یه دو ماه دیگه دو برابر پولم رو میگیرم بدون سود قسط میدم ..مثل قرعه کشی خونگی با این تفاوت زود به اسمم در میاد برای خانما خوبه میخوان پس انداز کنح

فک کنم هر دو ولی خانواده من همیشه پول میزاریم مثلا من ده تومن میاد دستم نیرم دوتا حساب میزارم چون وا ...

چ خوب میشه ادرس دقیق بدی بهم 

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
کجا دوماه حساب ؟؟؟

بانک کارگشایی که میخوای طلابزاری عزیزم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
چ خوب میشه ادرس دقیق بدی بهم  

عزیزم اگه تهرانی با مترو برو ازادی از اونجا تاکسی مستقیم داره تا شهریار رسدی به هر کس بگی میرم کهنز بهت ادرس میده. خیابان بیست متریشم معروفه. بانک قرض الحسنه رفاه بیشتر از سی سال اونجا هست