2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نخریدی یعنی لازم نیست؟؟؟

چون ماشین لباسشوییم شستشوی کودک داره.بعد خواهرشوهرم مینی واش خرید ولی از لباسشویی خودشون استفاده میکنه فقط.منم گفتم خرج اضافه نمیکنم کلا نخریدم

چون ماشین لباسشوییم شستشوی کودک داره.بعد خواهرشوهرم مینی واش خرید ولی از لباسشویی خودشون استفاده میک ...

از منم داره بوش هم هست

ولی اخر برا 4 5 تا تیکه لباس بچه ک نمیسه ماشین روشن کرد

دهتررخالم داره هرروز استفاده میکنه

چون ماشین لباسشوییم شستشوی کودک داره.بعد خواهرشوهرم مینی واش خرید ولی از لباسشویی خودشون استفاده میک ...

سما ماه چندی دکترت کیه

من تو 6 هستم دکتر نرگس علیان

عزيزم ماشين لباسشويي تو همه مدل ها baby careداره اما شما اينو در نظر بگير مثلا ماشين ٧كيلويي داري لباس كوچولوت رو بايد دوهفته جمع كني تا لباسشويي رو روشن كني اما با ميني واش ميتوني حتي دو تيكه لباس رو هم بشوري 

از منم داره بوش هم هست ولی اخر برا 4 5 تا تیکه لباس بچه ک نمیسه ماشین روشن کرد دهتررخالم داره ه ...

عزيزم حتما بخر من سال ٩٠خريدم باور كن الان دختر مدرسه ميره كلاس اول هم هست كلي لباس فرمش رو كثيف ميكنه هروقت بخوام ميندازم تو ميني واش ميشورم هم زمان كمتريً ميخواد هم اب كمتريً استفاده ميشه

عزيزم ماشين لباسشويي تو همه مدل ها baby careداره اما شما اينو در نظر بگير مثلا ماشين ٧كيلويي داري لب ...

منم نظدم همینه 

دختر خالم 2ماه پیش ا ا گ 3ونیم کیلویی خریده 550

الان شده 720

چدا انقد گرونی میسه

عزيزم حتما بخر من سال ٩٠خريدم باور كن الان دختر مدرسه ميره كلاس اول هم هست كلي لباس فرمش رو كثيف ميك ...

از شما چند کیلویی هست؟؟؟

بنظرت من چند کیلویی بخرم

منم نظدم همینه  دختر خالم 2ماه پیش ا ا گ 3ونیم کیلویی خریده 550 الان شده 720 چدا انقد گرونی ...

من سال ٩٠خريدم ١٢٠هزار تومن به نظر من بگرد تو سايت ديوار ببين هيت بخر مثلا خواهر شوهر خود من گذاشته تو ديوار ٣٠٠تومن اونم نو تو كارتن(البته منصرفش كردم نفروشه)