یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون ماشین لباسشوییم شستشوی کودک داره.بعد خواهرشوهرم مینی واش خرید ولی از لباسشویی خودشون استفاده میک ...
عزيزم ماشين لباسشويي تو همه مدل ها baby careداره اما شما اينو در نظر بگير مثلا ماشين ٧كيلويي داري لباس كوچولوت رو بايد دوهفته جمع كني تا لباسشويي رو روشن كني اما با ميني واش ميتوني حتي دو تيكه لباس رو هم بشوري
از منم داره بوش هم هست ولی اخر برا 4 5 تا تیکه لباس بچه ک نمیسه ماشین روشن کرد دهتررخالم داره ه ...
عزيزم حتما بخر من سال ٩٠خريدم باور كن الان دختر مدرسه ميره كلاس اول هم هست كلي لباس فرمش رو كثيف ميكنه هروقت بخوام ميندازم تو ميني واش ميشورم هم زمان كمتريً ميخواد هم اب كمتريً استفاده ميشه
من سال ٩٠خريدم ١٢٠هزار تومن به نظر من بگرد تو سايت ديوار ببين هيت بخر مثلا خواهر شوهر خود من گذاشته تو ديوار ٣٠٠تومن اونم نو تو كارتن(البته منصرفش كردم نفروشه)