2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه مراکز درمانی چطوره  هزینه بیرون چنده میشه بگید نیاز دارم پلیز

شیراز 20 ملیون و ماهی 400 هزار تومن هست هزینه اش. البته در صورتی که مثبت بشه. البته بجز هزینه های درمانی و پزشکی که باید علاوه بر اینها گیرنده رحم پرداخت کنه

بله دقیقا همینطوره

سلام عزیزم کسیوپیداکردی؟منم دنبال رحم اجاره میگردم البته من تخمک هم بایدبگیرم .درسته که بیمارستان زینبیه مقدارکمی فقط هزینه میگیره برای درمان نازایی؟خواهش میکنم اگه اطلاعی داری بهم بگو .من قم هستم امابخاطرکارشوهرم مدتی بایدبیایم شیراز .خواستم اگه مناسبه همینجااقدام کنم من 50میلیون پول دارم نمیدونم کافی هست یانه😔😔😔

خدایاشکرت
سلام عزیزم کسیوپیداکردی؟منم دنبال رحم اجاره میگردم البته من تخمک هم بایدبگیرم .درسته که بیمارستان زی ...

سلام عزیزم. نه من پیدا نکردم

ببین عزیزم بیمارستان زینبیه چون دولتی هست هزینه های مربوط به خود بیمارستان مثل تخمک کشی و انتقال جنین و... خیلی مناسبه مخصوصا اگه طرح آی وی اف اول شاملت بشه ولی هزینه دارو خب گرونه چون ربطی به بیمارستان نداره. این مبلغ هم که دارید هم بله کافیه، هم رحم میتونی بگیری هم تخمک

سلام عزیزم. نه من پیدا نکردم ببین عزیزم بیمارستان زینبیه چون دولتی هست هزینه های مربوط به خود بیمار ...

سلام عزیزم .دیروزازبرنامه دیوارشماره یه شرکت روتوی شهرتون پیداکردم کارشون معرفی اهداکننده ورحم اجاره ای بود باهاشون تماس گرفتم گفت تخمک 10میلیون البته بادارووآزمایشاش

خدایاشکرت

ببخشیدعزیزم من دوتابچه دارم سریع باردارشدم ازنازایی چیزی بلدنیستم فکرکنم توتاپیکام هنوز باشه یه اقاپیش شوهرم کارمیکنه بعدازهیجده سال بچه دارنشد وگرفتگی لوله هست علتش ازنظر سوادومالی پایین هستن منم اطلاعاتم پایینه ایشونم میتونه بارداربشه وعلت اینکه شما رحم اجاره ای میخواییدچیه ممکن اونم اینجوربشه 

سلام عزیزم کسیوپیداکردی؟منم دنبال رحم اجاره میگردم البته من تخمک هم بایدبگیرم .درسته که بیمارستان زی ...

ولی اگه توان مالیش رو داشته باشی که بیشتر هزینه کنی بیمارستان مادر و کودک بنظر من بهتره. البته هزینه هاش خیلی بیشتر از زینبیه هست. فکر کنم بدون هزینه تخمک و رحم، حدود 15 ملیون با داروها میشه. که تخمک هم حدود 3 تومن اهدا کننده میگیره. هرچند بیمارستان زینبیه هم اینطور که من تحقیق کردم خیلیا راضی هستن

سلام عزیزم .دیروزازبرنامه دیوارشماره یه شرکت روتوی شهرتون پیداکردم کارشون معرفی اهداکننده ورحم اجاره ...

محلش نذار خیلی گرون گفته اصلا هزینه اش این قدرا نیست

عزیزان میشه بگین که رحم مادر چه شرایطی رو نداره که نیاز به رحم اجاره ایی پیدا میشه؟

عزیزم بعضیامادرزادی رحم ندارن ویابعدادچارمشکلی میشن که مجبورن رحمشونودربیارن بعضیاهم رحمشون کوچیکه مثل من رحمم رشدکافیونداشته

خدایاشکرت
ببخشیدعزیزم من دوتابچه دارم سریع باردارشدم ازنازایی چیزی بلدنیستم فکرکنم توتاپیکام هنوز باشه یه اقاپ ...

ایشون باید آی وی اف کنن برای بچه دار شدن. ولی دلیل نمیشه نیاز به رحم اجاره پیدا کنن. باید بررسی بشن و سونو بشن انشاالله رحمشون سالم باشه نیاز به رحم اجاره نیست. رحم اجاره برای کسایی هست که بنا به دلایلی رحمشون مشکل داره و توانایی نگهداری جنین رو نداره. من مثلا بخاطر اینکه چندبار پشت سر هم کورتاژ شدم رحمم آسیب دیده