2777
2789
عنوان

رفتار صحیح با این ادم چیه

135 بازدید | 11 پست

بچه ها ببخشید از طرح این موضوع  فقط بگید چکار کنم 

میترسم اونقد سرد بشه مشکلاتمون بیشترم شه  الان سه ماهه هیچ رابطه ایی با همسرم نداشتم 

خوب منم انسانم 

بینمونم جنگ و دعوایی نیفتاده 

ولی اون اصلا انگار نه انگار 

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبلا چطور بوده رابطه شما با هم؟ مشکل مالی یا روحی خاصی براش پیش اومده؟

جدیدا خیلی استرسی 

و مدام سرش تو گوشیه بازی اینترنتی میکنه

بله

به تغذیه اش توجه کن 

برنج و دوغ و لبنیات رو حذف کن

شب ها سیاهدونه و شربت عسل بهش بده

از ادویه ها و غذاهای گرم استفاده کن 

ترجیحا گوشت گوسفند و نخود زیاد بخوره

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
به تغذیه اش توجه کن  برنج و دوغ و لبنیات رو حذف کن شب ها سیاهدونه و شربت عسل بهش بده از ادوی ...

مرسی از راهنماییت

موز،آب هویچ،نخودچی کشمش، بی توجهی بی توجهی بی توجهی اینارو بهش بده آخر سر هم محلش نذار فقط سر سفره در حدی که بگی دیگه نمیخوری جمع کنم؟یه سلام خشک و خالی هم گاهی اشکال نداره بعدم سرتو یکن تو گوشی جلوش بشین و الکی یه کم ریز ریز بختد یعنی یعنی تو نباشی هم دوستام هستن بهت قول میدم زیر ۲۰ روز عبد و عبیدت میشه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊