یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مدت من هم مثل شما بودم نتیجه اش شد اینکه الان شش ماهه انواع دارو که میخورم میخاستم عکس داروهام رو برات بفرستم نشد شما هم بیخیال ملت شو نامرد زیاده کسانی که فقط دنبال آزار بقیه هستن زیادن اگه خودت رو دوست داری راهی پیدا کن که فکر نکنی
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دقیقا منم انواع مریضییای جسمی و روحی رو گرفتم هیچ راهی ندارم جزء حرص و غصه خوردم
مردی نزد طبيب رفت و از غم بزرگی كه در دل داشت گفت؟ طبيب گفت: به ميدان شهر برو آنجا دلقكی هست آن قدر می خنداندت تا غمت از ياد برود مرد لبخندی زد و گفت: من همان دلقكم...
همه غم دارن مهم اینه که این قدر برای خودت ارزش قائل بشی که بقیه رو هیچ فرض کنی
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ