2777
2789
عنوان

خانمایی که وزن بچه تون موقع تولد زیاد بوده ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 41 پست
پسر من ۴کیلو بود زایمان طبیعیم تا بینی بچه پیش رفت داشت خفه میشد اورژانسی رفتم سزارین فک کن همونجور ...

چه وحشتناک...!!! منم خیلی میترسم اینجوری بشه واسه منم

خیییییلی خییییییلی  من  لگنم نسبت به جثه بچه کوچیک بود واقعا مردم تا همون بینیش اومد بیرو ...

ای جووووونم،خدا حفظش کنه

پسر منم تو کانال زایمان گیر کرده بود...نصف سرش بیرون و نصفش تو بود با هزار مصیبت و سختی سرش بیرون اومد البته با کمک ماما که به شدت روی شکمم رو فشار میداد تا سر پسرم بیاد بیرون.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار ماشاالله به قد بچه ت عزیزم،مطمعنی موقع تولدش قدش ۵۸ بود؟

بلع داخل برگه زایمان و بهداشت هم نوشته وقتی لباس هاش رو تنش می‌کردن شلوارش کوتاه بود 😂😂چقدر دکترها میخندید ن بهش 

حالا هم ۱۷۵ ..۱۴ نزدیک ۱۴ سالشه

قربان وفای سگ ♥️
پسر من قدش ۵۵

ماشاالله

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چه وحشتناک...!!! منم خیلی میترسم اینجوری بشه واسه منم

دکتر من احمق بود سونوی اخرمو تشخیص نداد که نمیشه بچه با این وزن و با این لگن طبیعی دنیا بیاد 

شانس اوردم از پایین بخیه نخوردم و تغییری ایجاد نشد   

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
بلع داخل برگه زایمان و بهداشت هم نوشته وقتی لباس هاش رو تنش می‌کردن شلوارش کوتاه بود 😂😂چقدر دکترها ...

بابا ای ول حتی قد بلندتر از منی که ۲۶ سالمه  

کلن قد بلند هستیم ماها ولی نوزاد ها همه ۵۵بودن در فامیل نداشتیم کسی با این قد 

ولی من یادمه قشنگ که روز دوم تو بیمارستان بردمش برای واکسن نسبت به نوزادا انگار پسرم ۲ماهه بود

من ۱۶۸ .از من هم بلندتر 😂😂😂😂عکس یک سالگی تولدش

ای جوووونم  

قد ۵۵هم بلنده ماشالله چند سالشه

الان ۳سالو ۴ماهشه جیگره مامان

من جثه م ریزه خودم الان نگام کنی مثل دختر سوم راهنماییم ... مامانم میگفت اینو کجات جا دادی  

من دخترم 3880 بود طبیعی😥😥 پوستم کنده شد بعد زایمانم. خیلی بخیه خوردم. قبلنا واسه وزن بالا سزارین میکردن الان نه دیگه. تو بیمارستان همونشب یکی با 4200 طبیعی زایمان کرد

ای جوووونم    

پدرش ۱۹۴ فقط با پدرش راه میره بیرون 😂

۱۸ سالگی دخترم به دنیا اومد بیش‌تر دوست و خواهرمه تا دختر وقتی میرم مدرسه دوستاش میگن خواهرت اومد تنها خوبی ازدواج در سن کم😂😂

قربان وفای سگ ♥️
من دخترم 3880 بود طبیعی😥😥 پوستم کنده شد بعد زایمانم. خیلی بخیه خوردم. قبلنا واسه وزن بالا سزارین م ...

خدا عقل بده واسه دکترها 

انگار هر دکتری زایمان طبیعیش بیشتر باشه بهش مدال افتخار میدن!!!