2777
2789
عنوان

خانمایی که وزن بچه تون موقع تولد زیاد بوده ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 41 پست
پدرش ۱۹۴ فقط با پدرش راه میره بیرون 😂 ۱۸ سالگی دخترم به دنیا اومد بیش‌تر دوست و خواهرمه تا دختر وق ...

الهی،فداش بشم

روشونو ببوس عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
الان ۳سالو ۴ماهشه جیگره مامان من جثه م ریزه خودم الان نگام کنی مثل دختر سوم راهنماییم ... مامانم می ...

اخه عزیزم قربونش اینقدر دلم هوس نی نی کرده😂😂

یاد زایمان می افتم حالم بد میشه

قربان وفای سگ ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم قربونش اینقدر دلم هوس نی نی کرده😂😂 یاد زایمان می افتم حالم بد میشه

من اصلا هوس نکردم و نخاهم کرد   میشه تاپیک اخرمو بخونی نظرتو بگی 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
عزیزم فدات بشم 😍❤️❤️❤️

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خدا عقل بده واسه دکترها  انگار هر دکتری زایمان طبیعیش بیشتر باشه بهش مدال افتخار میدن!!!

اره واقعأ. اخه جدأ هم براشون امتیاز محسوب میشه. من دو روز روی درد و خونریزی بودم ولی دهانه رحمم باز نمیشد. از جمعه 6 صبح تا شنبه 11 شب!!! شنبه سرشب رفتم مطب دکترم مامانم بش گفت توروخدا اذیتش نکنین اینقدر اگه نمیشه سزارینش کنین دکتر گفت نمیخوام اذیتش کنم هم بچش وزنش بالاست هم لگنش به نسبت کوچیکه ولی نمیتونم با این دلایل سزارین کنم ما هم خیلی بهمون سخت میگیرن

تازه کیسه آبمم پاره شد😄😄 حتی موقعی که بستری بودم تو سونوی nst قلب بچه خیلی نامنظم میزد و گاهی اصن صداش نمیومد. خیلی ترسیدم ولی خب میدونی که بااااید طبیعی باشه😄😄

ببين از من به تو نصيحت. هفته آخر يه سونو وزن برو اگر بالاي٣٢٠٠ اينا بود به هيچ وجه طبيعي زايمان نكن. اصلا زير بار نرو من خيليا را ديدم كه تا پاي خطر رفتن هم براي خودت هم بچه. 

کلن قد بلند هستیم ماها ولی نوزاد ها همه ۵۵بودن در فامیل نداشتیم کسی با این قد 

وزن بچه، از تغییرات وزن خودت مشخص میشه؟ اومدیم و تغییر وزن یه مقدارش مال خودت باشه

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
اره واقعأ. اخه جدأ هم براشون امتیاز محسوب میشه. من دو روز روی درد و خونریزی بودم ولی دهانه رحمم باز ...

آدم رو تا پای مرگ میبرن بخدا...ولی کو گوش شنوا.من خودم موقع دردهام چند بار دچار تنگی نفس شدم،خیلی سخت بود خیلی...!

اخی عزیزم😢😢 خیلی سخته واقعأ. ادم رو پشیمون میکنن

فدات گلم  

واسه زایمان طبیعی یه دل شیر میخواد واقعا