پشمک_حاج_عبدلله مدیر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 عنوان به نظرتون شوهر خوب چه خصوصیاتی داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 41 پست من از شوهرم تقریبا راضی ام و خدا رو به خاطر داشتنش صد هزار مرتبه شکر میکنم... تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است 1398/01/24 | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 همینکه مثل بقیه راه ب راه دلمونو نشکنه کافیه ... چرا مگه چکار میکنه؟ تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 باایمان باشه هیز نباشه اهل کار باشه مهربون و بااخلاق باشه😊 آفرین... شوهرت به معیارهات نزدیکه؟ تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 خوش اخلاق باشه خوش اخلاق باشه خوش اخلاق باشه مومن .شغل و درآمد خوب. ظاهرش به دل ... مجردی؟ تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 دقدقه اماین بود ملاک های دوستان رو بدونم ببینم همسرم داره یا نه😉 کلا با دلم راه می یاد مهربونه کا ... بنظر منم همینا ک گفتی هس خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 اصول دین میپرسی نصف شبی😮 آدم شوهر خوب داشته باشه که نصفه شبی بی خوابی نمیزنه به سرش اینجا باشه شو ... 😂😂 تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چرخ_خیاطی عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 117 نمیدونم چرا همیشه یه چیزیشون کمه این مردااخ اگه شوهر من پول داشت چقد همه چیزش بیست بود الان جای اینکه به خوبیاش فک کنم خوشحال باشم همش ذهنمون درگیر گرونیو قسط و وامو ... هستش😕
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 خداروشکر. شوهر تو چه خصوصیاتی داره که راضی هستی؟ گوش شیطون کر کاریه مهربونه هرچی بخوام و در توانش باشه برام فراهم میکنه و... تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
نازشصت عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 9303 مجردی؟ نه عزیزم دوتا بچه دارم ۱۳ساله ازدواج کردم همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 هیچ شوهری 100% بی نقص نیست هر کدوم بالاخره یه جای کارشون میلنگه اون که صد درصد ... کلا هیچ آدمی بی نقص نیست تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
تکران عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3436 اولویت اول زندگیش منم بی اندازه کاریه و برای پیشرفت کار و زندگیش هر کاری میکنه. اجتماعی و خوش برخورده مهربون و صبوره . دست و دل بازه هوای منو خیلی داره حتی اگر کار اشتباهی کرده باشم حامی خیلی خوبیه، وقتی هست دلگرمم واقعا آلفا هستم💪 آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 شوهر خوب باید همه جوره هوای زنشو داشته باشه اره واقعا😍 تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 مردی ک گرم باشه... 🙈🙈 اوا خاک بر سرم چه حرفا میزنید😉 تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
گونی عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3528 اوا خاک بر سرم چه حرفا میزنید😉 واااااا.......اصل مطلبو گفتم ک..
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 شوهرای نی نی سایت که همه بردپیت و بیل گیتسن اخلاقشونم فردینه ایمانشونم علی علیه السلام ... ای بابا... تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
پشمک_حاج_عبدلله مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 5226 نمیدونم چرا همیشه یه چیزیشون کمه این مردا اخ اگه شوهر من پول داشت چقد همه چیزش بیست بود الان جای ای ... باز هم خداروشکر که یه بی پوله بی اخلاق نیست تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است