2777
2789
عنوان

سرکار

210 بازدید | 33 پست

کمک کمک 

سلامم خانومااا همسرم داخل کارخونه کار میکنه به دلیل کار کم حدود ۲۰۰ تا نیرو هاشو بیرون کردن همسر منم جزوشونه فردا قراره بره تا برگه بیمه بیکاریشو بگیره ایا دعا یا نذری هست که انجام بدم بیکارش نکن بگن بیا یه درصدم امیدوار بشم یه درصده چی بخونم چه نذری کنم که بگن بیا تو اخراج نیستی 😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
زندگی بهمون یاد داده هر چی رو ببخشیم بهتر از اونش نصیبمون میشه الکی غصه نخورین

چجوری اخه 😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرگزاری کن و قلبا مطمئن باش خدا روزی شو میده و شغل بهتری پیدا میکنه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
شکرگزاری کن و قلبا مطمئن باش خدا روزی شو میده و شغل بهتری پیدا میکنه

مگه هست خیلی شرکتشون خوب بود دلم اتیشه😔

من میگم درست میشه و بهتر از اونشم گیرش میاد حالا شما میبینید

خوب چجور کار نیس خیلی رفت نبود داغونم😔

شرکتشون بزرگ بود؟توچه کاری هستن؟

ار کولر سبلان 

امسال سال رونق تولیده دیگه خدا به داد دلتون برسه ...بیکاری سخته ...تحمل مرد بیکار تو خونه سخت تر

خیلی دارم دغ میکنمممم

عزیزم این مشکل برای ماهم رخ داد ،خیلی ناراحت کنندس خدا بهت دلی صبور و کاری پر خیر تر به همسرت بده&nb ...

ایشالله چجوری کنار اومدین کار گیرش اومد من خیلی خودمو باختم