2777
2789

امروز ۲۳ فروردین تموم شد.شوهرم پیک موتوریه با یه موتور قسطی که امروز موعد قراردادش تموم شد و دومیلیون برا تسویه میخواست که نداشتیم حالا زنگ زدن گفتن شنبه موتور رو ببره تحویل بده تا تسویه.نیاین بگین چرا تلاش نکردین. دلم خونه از تلاش کردن .خودمو شوهرم به اندازه موهای سرمون تلاش کردیم.ولی نشد. تصادف کرد و دوماه عقب افتاویم از همه چی و دیگه همون روزی ۴۰ تومنم نداشتیم.از شنبه به بعدم نداریم.دلم میخواد بمیرم.چقدر نذر کردم چقدر پیش این و اون کار کردم و.... توروخدا برا حال دلم دعا کنید 

عجب صبری خدا دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل منم خونه من و همسرم هر دو فوق ليسانس از ١٥سالگي همسرم  كار كرده مثل چي 

٤ساله ازدواج كرديم يه مسافرت نرفتيم نه ولخرجيم نه هيجي خدا اصلا هواسش بهمون نييست اصلا😞😞

زمین گرده