2777
2789
عنوان

کمک برای خرید فرش لطفا نظر بدین

1735 بازدید | 53 پست

سلام

طبق اتفاقایی ک تو زندگیم افتاده تصمیم گرفتم با پنبه سر ببرم

انقدر بندازمش توخرج ک ب حساب ارج و منقبتم بره بالا😢😢

قراره بریم شهرستان برای زندگی

حالا ی خونه دیدیم ک یکی از اتاقاش دو تا دوازده متری میخوره ، بهش گفتم اونجا بشه اتاق مهمان ، همه ی وسایلش هم باید نو بگیریم ک شامل پرده و مبل و فرش میشه ، طفلی از خدا خواسته قبول کرده

حالا ی سوال لطفا نظر بدین

دو تا فرشهای دوازده متری رو از طول کنار هم باید بندازیم

من دلم میخواد فرش کناره با عرض زیاد بخرم ک بشه فرش بیست و چهار متری ب نظرتون این کار رو کنم یا نه ؟

چون اگه بخوام دو تا دوازده کنار هم بندازم قشنگ گُلِپذیراییمون میشه دو تا کناره فرش ولی با فرش کناره وسط پذیرایی اصلا درز نمیخوره 

مولوی هم رفتم دیدم بیشترین عرض فرش کناره سه متر بود ک باید شش متر بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=] چرا کل خونه رو میخوای فرش کنی.حس مسجد بهم داد تعریفت [/QUOTE]

ب خاطر این ک کف خونه موزاییک هست موکت پوست پا رو خراب میکنه صاحب خونه هم قبول نمیکنه ک پارکت یا سرامیک کنه

فرش کرم طرح افشان خیلی نازه ک اصلا شبیه فرشای مسجد نیست

ب خاطر این ک کف خونه موزاییک هست موکت پوست پا رو خراب میکنه صاحب خونه هم قبول نمیکنه ک پارکت یا سرام ...

نه عزیزم.سوء تفاهم نشه.منظورم مدل فرشت نبود.شما حتما فرشتون زیباست.منظورم پر کردن خونست.اگه موزائیکه مجبوری دیگه

شاید خواستی جابه جا شی؟ به نطر من دوتا قرش متطقی تر

قرار داد خونه پنج ساله بسته شده

حتی قرا. شده اگه خواست بفروشه اول ب خودمون بگه شاید بخریمش

بعدش هم فرش کناره رو میشه. برش زد متراژش رو کنتر کرد دیگه

[QUOTE=] چرا کل خونه رو میخوای فرش کنی.حس مسجد بهم داد تعریفت [/QUOTE] ب خاطر این ک کف خونه موزا ...

خوب عزیزم دور فرشای زیبا ،موکت باشه اتفاقا جلوه شو بیشتر می کنه ،پذیرایی هم دورش که آدم زیاد راه نمیره،می تونید موکت خوب بگیرید : پالاز یا ظریف و....