2777
2789
اره کیوی خوبه خنکه من ب بچه چند روزه دادم البته ابشو

کیوی زیر دوسال منع برای اطفال

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت واقعا چه فکری میکنی؟؟

کیویو وقتی به گوشت گوساله میزنی میشه مثل پنبه. یه بار از شب گذاشتم صبح خواستم بردارم تو دستم خمیر شد. عین کرم. حالا فک کن نوزاد شش ماهه

زاهـد بودم ترانـه گویم کـردی*سرحلقـه بزم و بـاده جویـم کـردی*سجاده نشیـن باوقـاری بودم*بـازیچه کودکـان کویـم کردی

هیچ کدوم از چیزایی که تجویز شد نده

بچه زیر یک سال فقط با تشخیص پزشک باید داروی صحیح بگیره

صبح ببرش درمانگاه ،دکتر براش دارو بنویسه

هر بچه ای شرایط فیزیکی خاص خودش رو داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
شکمش سفته از دکتر پرسیدم گفت اب میوه ها و اینکه بیسکوییت مادر و فرنی و اینا بهش بده ولی دقیقا نگفت چ ...

این خوراکیهاروبه کودکان زیردوسال بایدبااحتیاط داد

توت فرنگی گوجه فرنگی کیوی انواع فلفل ها وادویه جات تند ،چون ممکنه برای کودکان ایجادحساسیت کند

شکمش سفته از دکتر پرسیدم گفت اب میوه ها و اینکه بیسکوییت مادر و فرنی و اینا بهش بده ولی دقیقا نگفت چ ...

منظور دکتر از آب میوه ها معمولا سیب و هویج هست که به ۶ ماه به بالا تجویز میکنن..و اینکه بیسکوییت مادر چون گندم داره معمولا از ۸ ماه به بالا میدن فعلا فقط فرنی با شیر مادر و حریره رو میدن تا ۷ماهگی که سوپ هم اضافه میشه..

نه کی گفته من ب  چند تا بچه دادم واسه زردی هم عالیه

تمام پزشک های اطفال میگن

شدیدا الرژی زاس

کیوی توت فرنگی خربزه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟