2777
2789
عنوان

دلم میخواد خفشون کنم

372 بازدید | 25 پست

تو تاپیک قبلم گفتم همسرم مشکل داره و توهم میزنه مامانش زنگ زد بهم گفت شوهرم بعد از ۱ ماه پیدا کردن داداشش برده بیمارستان بستری کرده دیروز رفتم خونشون شب هم اونجا موندم بهم نگفتن که کدوم بیمارستان بستریه همش میگن برادر شوهرم برده خبرندارن کدوم بیمارستان هستش امروز زنگ زدم به برادر شوهرم اول گفتن خط واگذار شده بعد از چند ساعت خودش زنگ زد گفت من با مامانش بردم بستری کردم(برادر شوهرم ناتنیه) در صورتی که مادر شوهرم میگفت من نبردمش،میگم من ندونم شوهرم کجاست دردش چیه میگه تو این مدت مگه خبر داشتی الان دارم از حرص میمیرم که منو ۳ روزه بازی دادن هی میگن نمیدونیم الانم بهم نمیگن اخه من چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه شوهرت😔

شوهرم خودش میگفت داروی اعصاب مصرف میکرده بعد قطع کرده قاطی کرده همش میگفت من پسر کس دیگه ای هستم منو میخوان بکشن چاقو برمیداشت بعد هم که من قهر کردم اومدم پیش خانوادم گذاشت رفت منم ازش خبر نداشتم حالا که خانوادش پیداش کردن نمیگن کجاست 

شوهرم خودش میگفت داروی اعصاب مصرف میکرده بعد قطع کرده قاطی کرده همش میگفت من پسر کس دیگه ای هس ...

وای حتما بیماری شدید داره کاش درمان بشه.دلتنگشی😔

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
خب زنگ بزن بیمارستانا بپرس

اینجوری تلفنی نمیگن باید با شناسنامه بری بیمارستان رفتم چندتا اونجاها نبود بعد به دکترش پول دادن که بستریش کردن میترسم به همون دکتر پول بدن که به من نگه چشه 

چرا ولش میکنی عزیزم بمون سرسخت واگه میشه درمانش کن.حتی اگه میخای طلاق بگیری اول درمانش کن گناه داره ...

خودش قبولم نمیکنه بعدم اون موقع که باهاش زندگی میکردم از ترس نمیتونستم کل بدنم میلرزید شب تا صبح نمیخوابید