2777
2789

من جیغ و داد ندیدم.بی توجهی دیدم

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از من بد نبودن پرستاراش خدایی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چرا با من خوب بودن

کلیم کمرمو ماساژ دادن و کمکم کردن 😑😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هم‌سن خودم بود هی میگفت مادرم ودخترم زور بزن🙄🙄🙄

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من واسه زایمان خواهرم رفتم وقتی نی نی دنیا اومد آوردنش ما ببینیمش رنگش کبود شده بود از سرما گفتم بذارین لباس گرم تنش کنیم گفت بعدا خودتون هرکاری دارین بکنین فعلا نه بچه رو خیلی بد بغل کرد رفت...میخواستم باهاش دعوا کنم مامانم نذاشت😑

من تا رفتم داخل زایشگا انقدر استرس گرفتم ک همون لحظه شروع کردم ب جیغ و داد همه پرستارا دورم جم شدن فکر میکردن درد دارم بعد ک فهمیدن هیچ دردی ندارم با فش و بد و بیرا تنهام گذاشتن و رفتن🤣🤣😁😂🤣😃

من کیسه ابم زود ترکید بچه بریچ بود منو تا بردن از در راهرو عمل تو گریم گرفت پرستارا میومدن منو ناز میدادن. مرده اومد دستشو گذاشت روسرم خجالت کشیدم دکتر رسید اول یه بوس داد به لپم گفت نترسی ها.تو اتاق عمل اون پرستاری که بالا سرم بود اسم کوچیکمو میگفت کلی همه مهربون بودن بعد عمل خواهرم هی رفت ازشون شیاف گرفت اونام میدادن.خدا همشونو حفظ کنه.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝