دوستان واقعابرام سواله ینفر که خیلی ادعای ایمانش میشه ادعای مهربونی و انسانیتش میشه چطووور چطوووررر بخودش اجازه میده که جلوی غریبه و اشناا یهو با صداااای بلند و تیز و بدش داد بزنه و فحش بده و قلب ادمو بشکنه؟تازه هیچ وقت هیچ وقتم عذرخواهی نکنه حق خودش بدونه...واقعااین ادما میرن بهشت؟این ادما هیچ وقت جواب کاراشونو نمیبینن؟چجوریه که بخاطر درامد و شغلشون بخودش اجازه میدن همرو برده خودشون کنن؟میخوام بگین عاقبت این ادمایی که با حرف زدنشون تن ادمو میلرزونن چی میشه چراهمیشه خوشبختن و بقول خودشون دنیا بکامشونه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و شوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم ی بار مادرشوهرم گف اصلا تو فامیل ما رسم نیس دخترا از این کارا بکنن کمتر از یکسال بعد دختر بردارش با یکی دوست شد و با چ جنگ و دعوایی زنش شد دو سال بعدشم خواهر شوهرم با ی مرد متاهل رو هم ریخت و زنش شد ! البته هنوزم مادر شوهرم از رو نرفته ها مثلا الان معتقده مقصر زندگی خواهر شوهرم زن اول شوهرشه😶😶 کلا شعور ذاتیه عزیزم هزاری هم بلا سرشون بیاد ب خودشون نمیگیرن
اصلا اینجور نیس فامیل ما اینجوریه همیشه با زبونش همه رو میسوزونه زندگی خیلی خوبی داشت بچه های خوب سر به زیر سرکار ولی یه هو آخر عمرش دوتا بچه هاش معتاد شدن زندگیش نابود شده الان یه روزگاری داره از خدا فقط مرگ میخاد ازبس به هر ک میرسید نیش کنایه میزد اگر یکی بچش معتاد بود تو روش هی میزد تو چشمش میگفت
و دار اخر بگم هیچیشون هم نمیشه .... هی منتظری بگی عاقبت کارشون رو میبینن در نهایت هیچ اتفاقی هم نمی ...
راست میگی بخدا یارو 50سالشه همه از زبونش کشیدن روز بروز خوشبخت تر عروس ماه داماد ماه بچه های خوب شوهرمطیع همه ام ازش میترسن جرات نمیکنن بگن تو پولم که روپولش هی میاد
اصلا اینجور نیس فامیل ما اینجوریه همیشه با زبونش همه رو میسوزونه زندگی خیلی خوبی داشت بچه های خوب سر ...
نیش وکنایه که رد خووور نداره اصا امام صادقم گفته نمیمیری تا به اون بلا گرفتار بشی...بحث من زبون تیز داد وبیداده بی ابرو کردن و بی انصافی و ازخذانترسیدن و ابروی کسیو بردنهه:(
دنیا دار مکافاته، شک نکن. برای هرکس دیر و زود داره ولی سوختو سوز نداره. یادمه مادر خودم یکی رو سرزنش کرد به خاطر طلاقش که ای کاش نمیکرد😔. چون چند سال بعد دختر خودش به همون دچار شد. یا خیلیای دیگه رو دیدم که نتیجه کارشونو دیدن...