2777
2789
بخدا خداجوابتومیده جواب این اشکاتومیگیری😘الان سرسجاده ام غرق گناهم اما دارم براتون دعامیکنم چندوقت ...

من آرزوی یه خونه ویلایی دارم.یعنی میشه به این زودی ها خداقسمتم کنه.ماشین هم دوست دارم داشته باشیم  

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خداجوابتومیده جواب این اشکاتومیگیری😘الان سرسجاده ام غرق گناهم اما دارم براتون دعامیکنم چندوقت ...

ممنون عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده 😘

❤love u to the moon and back❤
همیشه همینه عزیز. حالا شوهر من که بهش ارث میرسه چی؟ تا کی ادم منتظر بمونه که فلانی بمیره و یه ارث به ...

عزیزم پدر شوهرم زنده اس و حدودا ۱۰ ۱۵ سال پیش که شوهرم کوچیک بود ارث و میراث رو تقسیم کردن و یه زمین به درد نخور افتاد برای شوهر من . اونا همه خونه بردن 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

برامنم بخون عزیزم 

من هنوزم امیددارم که میشه💚برام صلوات بفرستین مهربونا..
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

عزیزم میشه خاهش کنم با اون دل پاکت برای حاجت روایی من هم ایت الکرسی بخونی خیلی گرفتارم این روزا

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام