maxx مدیر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 عنوان بنظرتون چجوری دعوتشون کنم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 17 پست برا روزنیمه شعبان مولودی دارم فامیلای خودمو شماره هاشونو دارم که زنگ بزنم دعوتشون کنم فامیلای همسرمو شماره هاشونو ندارم بنظرتون بگم مادرشوهرم بهشون بگه بدمیشه اخه چند وقت پیش جاریمم یه ولیمه داشت فامیلای شوهرمو به مادرشوهرم گفت که بهشون بگه اینم بگم مادرشوهرم خیلی حساسه بگم شماره هاشونو بده خودم بگم همش مقایسه میکنه میگه اون جاریم ماروازخودش میدونه ولی این نه اصلا مارو ادم حساب نمیکنه وهیچ مسولیتی بهمون نمیده ازطرفی میگم خودم دعوتشون کنم بهتره شماباشین چیکارمیکنین؟؟ 1398/01/23 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویکتوریا17 عضویت: 1392/03/26 تعداد پست: 1870 خب چجوری تفهیم کنم به مادرشوهرم موندم چیکارکنم، ببین عزیزم کاملا مودبانه بگو من چون خودم دوست ندارم یکی دیگه دعوتم مراسم کس دیگه ای میخوام خودم زنگ بزنم. اختیار زندگیتو نده دست کسی نباشی ، نمی تونم
zibaye_bidar عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 12535 اخه نمیشه که من مولودی میگیرم نزدیک صدنفرمهمون دعوت میکنم خاله زن عمو زندایی ها وعمه های خودم وهمسرم ... منم مولودی گرفتم مامان و مادر شوهرو دو سه تا همسایه رو گفتم،صدنفر آدم؟؟؟؟؟مگه عروسی داری میگیری،؟
maxx مدیر استارتر عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 824 منم مولودی گرفتم مامان و مادر شوهرو دو سه تا همسایه رو گفتم،صدنفر آدم؟؟؟؟؟مگه عروسی داری میگیری،؟ عزیزم ما اینجوری رسممونه مهمون زیاد دعوت میکنیم والبته که اوناهم مراسمی داشتنی منم میگن بخاطرهمین اگه دعوتشون نکنم ممکنه ناراحت بشن وشاکی شن