2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری دعوتشون کنم؟؟

180 بازدید | 17 پست

برا روزنیمه شعبان مولودی دارم فامیلای خودمو شماره هاشونو دارم که زنگ بزنم دعوتشون کنم فامیلای همسرمو شماره هاشونو ندارم بنظرتون بگم مادرشوهرم بهشون بگه بدمیشه اخه چند وقت پیش جاریمم یه ولیمه داشت فامیلای شوهرمو به مادرشوهرم گفت که بهشون بگه اینم بگم مادرشوهرم خیلی حساسه بگم شماره هاشونو بده خودم بگم همش مقایسه میکنه میگه اون جاریم ماروازخودش میدونه ولی این نه اصلا مارو ادم حساب نمیکنه وهیچ مسولیتی بهمون نمیده ازطرفی میگم خودم دعوتشون کنم بهتره  شماباشین چیکارمیکنین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اینایی که حتی شماره اشونو نداری میخوای چیکارررر دعوت کنی؟؟؟

عمه خاله  زن عمو وزندایی های شوهرمن شمارشونو ندارم ما فقط خواهربرادر وپدرومادر رفت وامد خانوادگی داریم باهم عمه خاله وزن عموها سالی یبارتوعیدهمدیگه رومیبینیم

برو بشین خونه مادرشوهر بگو شماره هاشونو بده از خونه مادرشوهر تماس بگیر

بحث خونه نیست عزیزم بحث اینکه گفتنشو مادرشوهرم بگه یامن؟؟البته همونطورکه گفتم برامن زیادمهم نیست فقط میترسم مهمونا دلخوربشن 

بحث خونه نیست عزیزم بحث اینکه گفتنشو مادرشوهرم بگه یامن؟؟البته همونطورکه گفتم برامن زیادمهم نیست فقط ...

اون مهمونا که دورن شمارشونو نداری زیاد مهم نیس که دلخور شن نیان اگه دلخور شن یه درسی میشه برا مادرشوهرت که بگه خودت دعوت کن

اگه برا مراسم جاریت اومدن برا مراسم شما هم میان با دعوت مادرشوهر 

اگه هم خیلی مهمه برات که دلخور نشن از مادرشوهرت بپرس بگو دلخور نمیشن شما دعوتشون کنی

قرار نیست کسایی که حتی شمارشون رو هم نداری دعوت کنی فامیل درجه یک رو بگو با دو سه تا همساایه

اخه نمیشه که من مولودی میگیرم نزدیک صدنفرمهمون دعوت میکنم خاله زن عمو زندایی ها وعمه های خودم وهمسرم چون تعدادمون زیاده صدنفرمیشیم نمیشه که اینارودعوت نکنم برم کسایی که دورن رودعوت کنم