2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی خیلی شیطونن چکار کنم چطوری باهاشون برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
خداییش خیلی سخت بود هست روانی شدم دیگه 

خدا حفظشون کنه... میفهمم چقدر سختی کشیدی. البته خدا بچه رو که به ادم میبخشه واقعا تحمل و صبوری زیادی هم به مادرها میده. بعضی وقتا که برمیگردم به عقب یادم میافته چقدر سختی کشیدم مغزم هنگ میکنه دلم برا خودم میسوزه.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه... میفهمم چقدر سختی کشیدی. البته خدا بچه رو که به ادم میبخشه واقعا تحمل و صبوری زیادی ...

ممنون عزیزم .منم همیشه فک میکنم چقدر اذیت شدم تو این چند سال ک هر چی فک میکنم از توان ی ادم خارجه 😂😂😂

چنتا بچه دارین شما چند سالشونه

منم داداشام خيلى شيطون بودن همش بازى و كتك كارى، يه اتاق براشون خالى كردن صبح ميرفتن اون تو با داد و بيدادشونم كار نداشتيم شب مث جنازه ميومدن بيرون، كلاس ورزشيم خيلى ميرفتن انرژيشون تخليه ميشد

بچه جاري منم خيلي شلوغكاره من ناراحت نميشم مياد خونم چون بچه هستش ولي خانوادع شوهرم جاريمو دعوت نميكنن ميگن بچش اذيت ميكنه بيچاره جاريم مادرشوهرم و پدرشوهرم همش جلوش ميگن فقط خودمون خوب بچه تربيت كرديم

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
اره عزیزم.۶ ساله پسرن

وای عزیزم باهاشون چه میکنی

من هم خیلی از دستشون کلافه میشم آخه سر همه چی دعوا شون میشه و همو گاز میگیرن 

من یه پسر 8 ساله هم دارم اونم ماشاالله سر اسباب بازی هاش با اینا نمی سازه  ،سر دفتر و کتاب ....

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
ممنون عزیزم .منم همیشه فک میکنم چقدر اذیت شدم تو این چند سال ک هر چی فک میکنم از توان ی ادم خارجه 😂 ...

دوتا پسر 8 و 7 ساله که 17 ماه فاصله سنی دارن.

بچه های شما همشون پسرن؟ وااااااای بخوان انشا.... برن مدرسه کارت درااومده. پسربزرگم امسال کلاس دومه هم خودش و هم کوچیکتره هردوشون پدرمو دراوردن بزرگه یافکرش پیش گوچیکتره هست یا کوچیکاره میاد پیشمون نمیذاره به درسش برسم. امسال میبایست کوچیکه میرفت پیش دبستانی ولی بخاطر اینکه اگه میرفت باید بهش میرسیدم نذاشتم بره تا دومو هم تموم کنیم. نمیدونم سال اینده دوتاشونو چه جوری قراره به درساشون برسم یکی میره سوم و یکی اول. حالا فقط تویکی وقت کم میارم. خدا به دادمون برسه.

وای عزیزم باهاشون چه میکنی من هم خیلی از دستشون کلافه میشم آخه سر همه چی دعوا شون میشه و همو گاز می ...

وااای فقط دعواشون عصبیم میکنه گاهی ام هر دو طرف دعوا رو کتک میزنم 😂خسته میشم خو بسکه همو میزنن 

شما چنتا بچه دارین؟

دوتا پسر 8 و 7 ساله که 17 ماه فاصله سنی دارن. بچه های شما همشون پسرن؟ وااااااای بخوان انشا.... برن ...

خدا نگهداره گل پسراتو انشالله دامادیشونو ببینی 😘

بچه های من امسال باید برن پیش دبستان 😁

اره عزیزم پسرن 

وااای فقط دعواشون عصبیم میکنه گاهی ام هر دو طرف دعوا رو کتک میزنم 😂خسته میشم خو بسکه همو میزنن  ...

منم از اینکه سر همه چی جنگه دیوونه شدم حتی چیزهایی که هر دو عین هم دارن

من یه پسر کلاس دومی دارم  یه جفت پسر 4 ساله  

منم گاهی به همشون دعوا میکنم 

بیچاره پسر بزرگم سوخت البته خیلی هم اذیت میکنه و با یکی شون جفت میشه اون یکی رو بازی نمیدن ،حالا یه روز با این یکی ،یه روز با اون یکی

درس و مشقش هم بماند که نمیزاره اینا دست به حتی پاکنش بزنن ،هواسش هم همش پرت اینهاست

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
خدا نگهداره گل پسراتو انشالله دامادیشونو ببینی 😘 بچه های من امسال باید برن پیش دبستان 😁 اره عزیز ...

خدا حفظ شون کنه و برات نگه دارتشون

خدا نگهداره گل پسراتو انشالله دامادیشونو ببینی 😘 بچه های من امسال باید برن پیش دبستان 😁 اره عزیز ...

ای خدا چه ماهن ماشا... انشا... که دامادشون کنی. وقتی ادم حالش خوبه حتی کاری هم نکن بهشون که نگاه میکنی کلی انرژی میگیری. امسال میرن پیش دبستانی؟