بابام هميشه بهش سر ميزد، از همون پنجره صحبت ميكرد، ميترسيد در باز كنه
الان بزرگ شدن، اقا شدن
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو پارکم یه جور یکیشون مشرق میره یکی مغرب همش میترسم یکی بدزدتشون چون یه نفرم من یکی دستشوی داره یکی ...
خب عزیزم بزارشون مینی پارک .. دیدین ی جای بزرگ و سرپوشیده ولی کلی وسیله بازی دارن
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
من هم دوتا پسر 8 و 7 ساله دارم و بیشتر وقتها خونه ایم وقتی هم میریم بیرون خیلی زیاااااااااد حرص میخورم چون اصلاااااءااا حرف گوش نمیدن. مثلا توی راه توی ماشین وصیتامو میکنم و میگن چشم ولی وقتی وارد خونه طرف میشن انگار نه انگار. یعنی صددرصد پشیمونم میکنن که اومدم بیرون. یا حتی میریم بازار چنان شیطونی میکنن اصلا صدامو هم نمیشنون چنان سرشون توبازی و نقششون فرو میرن که انگار نه انگار. والله منم بچه های همسنشونو که میبینم چقدر متین کنار مادرشون میشینن یا راه میرن حسرت میخورم که چرا اینا اینطور شدن