2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی خیلی شیطونن چکار کنم چطوری باهاشون برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
خب انرژیشون زیاده ببر پارکی شهربازی انرژیشون تخلیه شه

تو پارکم یه جور یکیشون مشرق میره یکی مغرب همش میترسم یکی بدزدتشون چون یه نفرم من یکی دستشوی داره یکی اب میخواد از کنترلم خارجن

دختر عمم چهارتا پسر داره

هميشه خدا در خونشون قفل بود، كليدشو مينداخت گردنش

بچه هاش بس شيطون بودن! تو خونه فقط نگهشون ميداشت

بابام هميشه بهش سر ميزد، از همون پنجره صحبت ميكرد، ميترسيد در باز كنه

الان بزرگ شدن، اقا شدن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پارکم یه جور یکیشون مشرق میره یکی مغرب همش میترسم یکی بدزدتشون چون یه نفرم من یکی دستشوی داره یکی ...

خب عزیزم بزارشون مینی پارک .. دیدین ی جای بزرگ و سرپوشیده ولی کلی وسیله بازی دارن

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
چند سالشونه؟ چه کارایی انجام میدن؟ دقیق بگو تا راهکار بدم.... بچه منم شیطونه.... ولی کنترلش کردم الب ...

خونه تحت کنترل ولی خدا نکنه بریم جایی یا کسی رو ببینن دیگه غیر قابل کنترل میشن

من هم دوتا پسر 8 و 7 ساله دارم و بیشتر وقتها خونه ایم وقتی هم میریم بیرون خیلی زیاااااااااد حرص میخورم چون اصلاااااءااا حرف گوش نمیدن. مثلا توی راه توی ماشین وصیتامو میکنم و میگن چشم ولی وقتی وارد خونه طرف میشن انگار نه انگار. یعنی صددرصد پشیمونم میکنن که اومدم بیرون. یا حتی میریم بازار چنان شیطونی میکنن اصلا صدامو هم نمیشنون چنان سرشون توبازی و نقششون فرو میرن که انگار نه انگار. والله منم بچه های همسنشونو که میبینم چقدر متین کنار مادرشون میشینن یا راه میرن حسرت میخورم که چرا اینا اینطور شدن

من هم دوتا پسر 8 و 7 ساله دارم و بیشتر وقتها خونه ایم وقتی هم میریم بیرون خیلی زیاااااااااد حرص میخو ...

دقیقا منم همین حالا ده ساله بهتره ولی پنج ساله خیلی شیطونی میکنه بزرگمم درس نمی خونه اونم یه جور خونمو تو شیشه میکنه

خونه تحت کنترل ولی خدا نکنه بریم جایی یا کسی رو ببینن دیگه غیر قابل کنترل میشن

از بچه نمیشه انتظار اینو داشته باشی یه جا بشینه... خب دوس دارن بازی کنن.... 10ساله و 5ساله... که دیگه بزرگ شدن... کاش بچه منم بشد پنج ساله....