الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اینو کشف https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2643348&slug=خانما-یه-کشف-کردم- ...
اینو دیدم یادم افتاد چندسال پیش یه بازی کامپیوتری جنگی میکردم که خیلی سخت بود بعضی مراحلش هی میمردم باز از اول میومدم بازی که تموم شد خواستم دوباره از اولین مرحله شروع کنم فهمیدم گزینه save کردنم داره یعنی باید جایزه بدن بهم که بدون save همشو رفتم 😂😂😂
یک نگاه به نظرات بکنید بعضیا هم نمیدونستن مسخره کردن کار خوبی نیست اگر براتون مفید هم نبود خیلی چی ...
شوخی کردم چرا ناراحت میشی
در کل جاهایی که ممنوعیت کلمه گذاشتن با جابجایی حروف یا اضافه کردن براحتی استفاده میکنن ازش
این همه مدت بنظرت کسی نگفته تلکرام یا...
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ناراحت نشدم دوست نداشتم نظر اینطوری از شما بخونم سخنان گرانقدری فرمودید
ببخشید شعرش بامزه بود آخه
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.