2777
2789
عنوان

من یک چیزی از نی نی سایت کشف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست
چه کشفی   برخیز و پرچم را ببر  بر سر دره خانه بکوب!    

یک نگاه به نظرات بکنید بعضیا هم نمیدونستن

مسخره کردن کار خوبی نیست اگر براتون مفید هم نبود

خیلی چیزا هم هست من میدونم و شما نمیدونید ادما متفاوتن

ماشالا به اینهمه مکشف

یک نگاه به نظرات بکنید بعضیا هم نمیدونستن

مسخره کردن کار خوبی نیست اگر براتون مفید هم نبود

خیلی چیزا هم هست من میدونم و شما نمیدونید ادما متفاوتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو کشف https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2643348&slug=خانما-یه-کشف-کردم- ...

اینو دیدم یادم افتاد چندسال پیش یه بازی کامپیوتری جنگی میکردم که خیلی سخت بود بعضی مراحلش هی میمردم باز از اول میومدم بازی که تموم شد خواستم دوباره از اولین مرحله شروع کنم فهمیدم گزینه save کردنم داره یعنی باید جایزه بدن بهم که بدون save همشو رفتم 😂😂😂

یک نگاه به نظرات بکنید بعضیا هم نمیدونستن مسخره کردن کار خوبی نیست اگر براتون مفید هم نبود خیلی چی ...

شوخی کردم چرا ناراحت میشی    

در کل جاهایی که ممنوعیت کلمه گذاشتن با جابجایی حروف یا اضافه کردن براحتی استفاده میکنن ازش

این همه مدت بنظرت کسی نگفته تلکرام یا...

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
با این کشف بزررررگی ک کردی نی نی یار میاد میخونه همینجورم دیگه نمیشه نوشت 😂😂😂😂😂،فیلترشکن و تلگر ...

مسخره کردن کار خوبی نیست اگر براتون مفید هم نبود ( با تیریپ دکترا بخون)

و در اون خصوص اونو ولش کن منو بگو الان میترکم 😁( با لحن عادی)

شوخی کردم چرا ناراحت میشی     در کل جاهایی که ممنوعیت کلمه گذاشتن با جابجایی حروف یا اض ...

ناراحت نشدم دوست نداشتم نظر اینطوری از شما بخونم سخنان گرانقدری فرمودید

ناراحت نشدم دوست نداشتم نظر اینطوری از شما بخونم سخنان گرانقدری فرمودید

ببخشید شعرش بامزه بود آخه   

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اینو دیدم یادم افتاد چندسال پیش یه بازی کامپیوتری جنگی میکردم که خیلی سخت بود بعضی مراحلش هی میمردم ...

واااای😖😖😖😖😖😖😂

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.