2777
2789
عنوان

بهم دلداری بدید😭

486 بازدید | 42 پست

چند روز دیگه عروسیمه شوهرمو دوستدارم ولی اصلا اخلاق نداره امشب گریه مو انداخت سر تعداد مهمونای عروسی خیلی اذیتم میکنه از زندگیم متنفرم آرزوی مرگ دارم هرچقدر مراعات میکنم فایده نداره هرچی از دهنش در میاد میگه هی قول میده و رو حرفش نمیمونه خسته م امشبم گفت سرت خالی میکنم همه چیزو تو زندگی خواهرش میگه الکی میگه اخلاقش همینه از کوره در میره یهویی بعدم خودش میاد التماستو میکنه خسته م بهم دلداری بدید😭😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😭😢😔من خیلی بدبختم امروز روز خوبی نبود واسم  ببخشید  ولی یکی باید بیاد منو دلداری بده

عزیزم هیچکس اندازه من وشوهرم اختلاف نداشت توی عقد همش دعوا داشتیم. ولی بعد عروسی کم کم همه چیز خوب شد والان بدون هم نمیتونیم. درست میشه باصبر و سیاست

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

دوستان درست میگن ولی عزیزم حتما قبل از اینک زیر یه سقف برید باهاش اساسی در مورد ناراحتیهاودلخوریهات صحبت کن و اگه امکانش را داری یه مشاوره برید.اگه ک نه حتما برید.