2777
2789

کیا این شرایط رو تجربه کردن؟ 

دخترم یکسال و سه ماهشه هرنیم ساعت ازم شیرمیخوره یکسره سردرد وبیحالم خیلی هم زود به زود گشنم میشه ولی اشتهایی ندارم 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
عزیزم یا شیر گاو بهش بده...شیرخشک بعد یکسال فایده نداره انگار اب میدی بچت یا خودت تا میتونی قرص کاس ...

من به بچم شیر گاو میدم

تند تند اسهاله پدرمو درآورده

ینی میشه بخاطر این باشه؟؟؟

شیر خشکم لا به لاش میدم اما کم،مثلا شبا اگه بیدار شه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یا شیر گاو بهش بده...شیرخشک بعد یکسال فایده نداره انگار اب میدی بچت یا خودت تا میتونی قرص کاس ...

اصلا ازاون 6ماهیگش نه فرنی خورد نه حریره بادوم نه شیرو... سرلاک هم دوست نداره

خودم کلسیم دکتر برام تجویزکرده

من به بچم شیر گاو میدم تند تند اسهاله پدرمو درآورده ینی میشه بخاطر این باشه؟؟؟ شیر خشکم لا به لاش ...

شیر گاو منظورت محلی؟؟اونا باید اولش با اب قاطی کنی تا معده بچه عادت کنه..عسل یا نبات هم حتما باید بندازی 

۹۹درصد اسهالش بخاطر همین

ولی شیر خشک بعد یکسال اصلا فایده نداره

عزیزم گرسنش بزار تا بخوره...اصلا به نفعش نیست فقط شیر بخوره

غذا هم کم میخوره باید دنبالش راه برم باکلی ادابازی و ترفند غذا میخوره 

الانم باردارم شیرکه میخوره حالم بدمیشه

شیر گاو منظورت محلی؟؟اونا باید اولش با اب قاطی کنی تا معده بچه عادت کنه..عسل یا نبات هم حتما باید بن ...

بله محلی منظورمه

اولا با آب قاطی میکردم الان دیگه نیازه بازم قاطی کنم؟؟؟

با عسل یا نبات هم شیرینش میکنم اصن یکم باید شیرین باشه تا بخوره.

ینی چی قاطیش کنم که اسهال نشه😖خستم کرده اسهالش.یه روز خوبه یه هفته اسهاله پاش میسوزه پدر پوشک و منو درمیاره.😥

زورمم نمیرسه هی شیرخشک بخرم که،

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
غذا هم کم میخوره باید دنبالش راه برم باکلی ادابازی و ترفند غذا میخوره  الانم باردارم شیرکه میخ ...

اره خوب سخته...به خودت زیاد برس از شیر بگیرش 

بخدا دختر عمه من بچش هیجی نمیخورد غذا با نمک هم نمیخورد...دختر عمم ی هفته اوردش گذاشت پیش مامانش خودش رفت خونش...بچش درست شد اخه دیگه بدنش نیازای بیتری داره تا شیر مادر،،، 

اره خوب سخته...به خودت زیاد برس از شیر بگیرش  بخدا دختر عمه من بچش هیجی نمیخورد غذا با نمک هم ...

مرسی عزیزم برام دعا کن خیلی کلافم

بله محلی منظورمه اولا با آب قاطی میکردم الان دیگه نیازه بازم قاطی کنم؟؟؟ با عسل یا نبات هم شیرینش ...

شیر خشک که دکتر به خالم گفته بود نده چون فایده نداره

بچت به پروتیین گاوی حساس نیست؟؟   عسل زیاد بریز قادمه خالم برای ۲۵۰ سیسی نزدیک ی قاشق مربا خوری میریخت

اب هم تا دو سه ما قاطی میکرد

شیر خشک که دکتر به خالم گفته بود نده چون فایده نداره بچت به پروتیین گاوی حساس نیست؟؟   عسل زیا ...

ینی کمکی میکنه به جمع کردن دلش عسل؟؟؟

نمیدونم خیلی علاقه به شیرینیا نداره نمیدونم بخوره یا نه اما بیشتر میزنم ببینم چی میشه.یکمم رقیقش میکنم

ممنون دوستم