2777
2789

موهای سرم کمی خارش داره

یه چیزی مثل شوره داره

زن داییم نگاه کرد گفت مشکوکه به شپش...

خیلی حالم خرابه.

تو نت سرچ کردم نوشته بود حنا...

الان حنا رنگی گذاشتم روسرم.

چه کار کنم؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

عزیزم شامپوی پرمترین بگیر از داروخونه دوبار بزنیی خوب میشه

❤❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرق شوره و شپش اینه که اون دونه سفیدا که مربوط به شپش هستن چسبیدن به مو و راحت جدا نمیشن ولی شوره راحت میریزه

هردوشون خارش دارن

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

عزیزم شامپو لیندان بگیر استفا ه کن 

بعد اینکه هرروز حموم برو 

قبل از حموم به سذت سرکه سفید بزن بذار 10 مین بمونه 

بعد بشورش و بعد موهاتو بشور 

لباستو هرروز عوض کن 

موهاتو با کیلیپس جمع کن 

سرت همیشه روسری باشه 

لباسایی ک فک میکنی الودست و تو افتاب پهن کن 

رو بالشتیارو با اب داغ بشورو تو افتاب پهن کن 

اتاقاتو اسپری حشره کش بزن بذار بمونه 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

با پودر لباسشویی بشور بعدم سشوار و با شونه مخصوص شونه کن .تمام روسریاتو بشور .لباسای یقه دارتم همینطور .رو بالشی .برو بهداشت بهت شامپو میدن .سس مایونزم میگن خوبه وازلینم همینطور

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
عزیزم شامپو لیندان بگیر استفا ه کن  بعد اینکه هرروز حموم برو  قبل از حموم به سذت سرکه سف ...

شامپوی لیندان قوی تر از پرمیترین عست 

با کسایی.که درارتباط بودی اونا هم مشکوکن به شپش 

این کارایی ک گفتمو بکنی زیر یه هفته شپشا ریشه کن میشن فقط چون مستعد میشی اگه در معرضش قذار بگیری باز زود میگیری تا چند ماه

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

✴️درمان فوری

#شپش سر

🕉و اما راهکار کاملا سنتی..

۱ قاشق غذاخوری پر...اسپند آسیاب شده به ۱ لیوان آبجوش برای موهای کوتاه...و ۲ قاشق و ۲ لیوان برای موهای بلند...اسپند را آسیاب کرده بمدت ۱۵ دقیقه با آبجوش روی کتری دم کنید...سپس کل موها را با آن آغشته کرده و ۴۵ دقیقه با کلاه پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی موها را پوشش دهید سپس با آب رقیق بدون هیچ شوینده ای موها را آبکشی کنید..به همین سادگی...

این کار نیاز به تکرار مجدد ندارد...چون تو همون یكبار شپش ها را ریشه کن میکند.

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤

اصلا این شامپو خوب نیست با شونه دم باریک که دندونش هاش خیلی ریزه موهاتو به سمت پایین محکم شونه کن روزی سه چهار بار تا یه ماه ادامه بده تا تخماشون هم که به دنیا میاد همش بریزه همشون میریزن 

یبینید 

فقط اینایی که میگم رو انجام بده یک شامپو رو بزن .دوم یه ادم با حوصله پیدا کن برو جلوی افتاب بشین با اون شونو های مخصوصش دنبال شپش بگرده هم شونه کنه 

اخر سرم پشت سر هم جند بار از شب تا صب با سس مایونز سرت رو کامل بپوشون جوری که اصلا موهات معلول نباشه و تو سس غرق بش

من اینجوری از شرش نجات پیدا کردم

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷