2777
2789

دخترم 2 سال و سه ماهشه.مدام می‌چسبه بهم یا بغل میخاد. بخدا خسته شدم. همش بهونه میگیره. اصلا یه لحظه ازم جدا نمیشه. دیگه حوصله شو ندارم. خیلی گریه میکنه. نمیدونم جوابشو بدم یا نه؟ جوابشو میدم دیگه ول کن نیس جواب ندم یه ساعت سیر گریه میکنه. بچه های شما هم اینجورین؟ چیکار میکنید؟ بخدا عصبی شدم دیگه حوصله بچه داری ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم خیلی لجبازه ۲سالو ۷ماهشه به سحتی غذا میخوره ینی وقتی میگم لیا غذا بخور یک ساعت جیق و گریه که نمیخورم به خدا حوصله ام نمیکشه دعواش میکنم بعضی وقتا میزنمش بعد خیلی ناراحت میشم چون اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم یه دختر ۱۱ماهه هم دارم 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
تازه من ی دختر ۱۱ ماهه دیگم دارم😟

خدا بهت صبر بده. من که دیگه خسته شدم.نیم ساعت پیش بغل میخاست دوس داره همه کارامو حتی آشپزیو بغل من باشه. منم جوابشو ندادم. شروع کرد گریه بعد بهونه گرفت بیا از پله منو بیار پایین من باز جواب ندادم یه 20 دقیقه گریه کرد. موندم بخدا نمیدونم به حرفش باشم یا نباشم. 

بله کامل حرف میزنه شعر بلده. یه هفته س از شیر گرفتمش. ولی قبلشم همین مدلی بود. دوس داره همیشه با من ...

خب مال از شیر گرفتنشه کم کم بهتر میشه. شاید یک ماه اینجوری باشه ولی درست میشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
دختر منم خیلی لجبازه ۲سالو ۷ماهشه به سحتی غذا میخوره ینی وقتی میگم لیا غذا بخور یک ساعت جیق و گریه ک ...

به خدا به جایی رسیدم که میگم غلط کردم دومی رو برا چی خواستم. منم گاهی سرش داد میزنم. منم یه دختر دیگه دارم 6 سال و نیمه. موش و گربه ن با هم.