2777
2789
عنوان

کسی حس خوانندگی داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
قابلتو نداره عزیزم یه عروس هلندی اسمش طلاس تا شروع میکنم به آهنگ خوندن میگه خفه شو

فدات 

چ باحال چقد خریدی 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
فدات  چ باحال چقد خریدی

اون موقعه که خریدمش فقط رام الان شروع کرده به صحبت اون موقعه۲۰۰گرفتم 

الان دوستم کپی همینو گرفته۶۰۰

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهراب.میلاد راستاد.امیر ای اچ.ایمان نولاو  عین چی گوش میدادم افسرده افسرده شده بودم

نه قدیمی منظورم نوری بنان هایده مهستی داریوش دیگه خیلی جدید باشه معین گوگوش یا ابی

اون موقعه که خریدمش فقط رام الان شروع کرده به صحبت اون موقعه۲۰۰گرفتم  الان دوستم کپی همینو گرف ...

خیلی دوسدارم .از طرف من گازش بگیر🤗🤗🤗

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
خیلی دوسدارم .از طرف من گازش بگیر🤗🤗🤗

وای مگه دیونه ام گازش بگیرم تیکه پاره ام کنه ولی بوسش میکنم از طرفت گلم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

میدونی انقدر میخونن هم یاد میگیرن هم صداشون رفته رفته صاف و بم میشه یجورایی

اره خب واقعا همینطوره.

سالهای پیش به عمم میگفتن بیا بیرون ایران حمایتت میکنیم بخون😍از کلی شبکه ها بهش زنگ میزدن😄

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡