2777
2789
عنوان

کسی حس خوانندگی داره؟؟؟

166 بازدید | 22 پست

قشنگترین و سنگینترین آهنگای قدیمی که شنیدین چیا هستن؟؟؟

(از اوناییکه ریتم ملایم و عاشقونه دارن گوش کردنی بهشون کل زندگیت عین فیلم از جلو چشات میگذره)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توحموم حسش هست فقط 

اخ گفتی بری حموم شروع کنی به خوندن

فقط نمی‌دونم چرا هر وقت میرم حموم شروع میکنم به خوندن

طوطیم بهم میگه خفه شو 🤔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من  انقدر میخونم مامانم میگه بسه دیگه مرغا از تخم افتادن😂😂 دوستامم که ذله شده بودن دیگه از ...

😂😂😂😂منم میخوام کلاس برم خیلیییی دوس دارم دیروز تو یه مهمونی بودم یه خانومه بهار دلنشین از بنان رو خوند انقدر حسودیم شد بهشششش😕

روزبه نعمت الهی نفس نفس 

عاشقشم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اخ گفتی بری حموم شروع کنی به خوندن فقط نمی‌دونم چرا هر وقت میرم حموم شروع میکنم به خوندن طوطیم بهم ...

طوطی داری خوشبحالت اقا😭

منم میرم حموم اهنگای توذهنم همه انگار فرمت شده

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
طوطی داری خوشبحالت اقا😭 منم میرم حموم اهنگای توذهنم همه انگار فرمت شده

قابلتو نداره عزیزم

یه عروس هلندی اسمش طلاس تا شروع میکنم به آهنگ خوندن میگه خفه شو

😂😂😂😂منم میخوام کلاس برم خیلیییی دوس دارم دیروز تو یه مهمونی بودم یه خانومه بهار دلنشین از بنان ر ...

منم عمم میخونه خفنن همش میگم کاش صداشو ارث داده بود به من😥

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡