اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر خیلی ناسازگار باشه چی جونم به لبم رسیده عقدیم و دوساله داره ذره ذره ابم میکنه
مشاوره و نشد جدایی
من آدم صبور و مظلومی نیستم
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
دلیل رو پیدا میکنم سعی میکنم مشکل رو منطقی حل کنم نشد پیش مشاور خانواده میریم
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من خیلی مظلومم ،با مادرم تنها زندگی میکنم پدرم فوت شده داداشامم اصلا بهم محل سگ نمیذارن خیلی کم اورد ...
باید بگی اگه رفتارشو ترک نکنه دیگه نمیتونی تحمل کنی
بعضی مردا تا ترس از دست دادن نباشه تغییر نمیکنن
همیشه سرکوفت داداشامو بهم میده ،اونا قهرن و رفت و امد باهام نمیکنن سر مسائل ارث
خب این چه ربطی به شوهرت داره؟؟؟!!!
قهر بودن تو با داداشات چرا رو رابطه با شوهرت تاثیر داره؟!
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"