2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

305 بازدید | 54 پست

من نوزادم نه ماهشه بخاطر شرایط آپارتمان و سنگین بودن بچم خونه نشین شدم احساس افسردگی میکنم پزشک رفتم برای بهبود الگوی خوابم دارو تجویز کرده چه تجارب و راهکارهایی دارید برای خلاصی از این بحران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری افسردگی گرفتم در حدی که روزی چند ساعت بی وقفه گریه و زجه میزدم .

بعد دکتر برام دارو داد اما نخوردم . شروع کردم به چیزای مثبت زندگی فکر کردن . کارایی که دوست داشتم کردم کتاب خوندم . فیلم دیدم ....

حالم خوب شد بعدش یک زایمان سخت داشتم تا ۱۰ روز کارم گریه بود مداوم بچه ام که بود شیر دادن و بی خوابیو....

خیلی فرسوده شدم .

باز رفتم دنبال کارایی که حالم و خوب میکنه بچه که خوابِ اهنگ میزارم قر میدم . کتاب میخونم فیلم میبینم 😔 منم وقتی میبینم شوهرم میره برا خودش بیرون و میاد اعصابم به هم میریزه

خداروشکر
برو باشگاه.. یا خونه دوستی کسی برو پیاده روی با بچت  من همیشه بچمو میزارم کالسکه میرم پیاده ...

مشکل دقیقا همینه که آپارتمان آسانسور نداره نميتونم بچه رو حمل کنم برم بیرون