2777
2789

ما طبقه پایین مادرشوهرمینا هستیم.

از وقتی بچم دنیا اومده تا الان که نزدیک یه سالشه  پدر مارو در اورد انقدر اومد وقت و بی وقت. اون به کنار...

ولی بچم بغل هر کس میره زود میاد بغل خودم یا هم اینکه اصلا بغل کسی نمیره ولی مادر شوهرم رو بیشتر میشناسه و اونم وقتی بغلش میکنه جوری که اصلا طرف من نمیگیرتش به بچه میگه برو بغل مامان من برم.بعد محکم هم نگهش میداره اونم نمیاد اکثرا 

خب چون بچست دوس داره بره بیرون یا هر جا.

ولی این خانم چندش همیشه این کارو میکنه. چیکار کنم دیگه موندم واقعا؟میگم اخه این چجور بچه دادنیه یا بزار زمین خودم برش میدارم یا مثل ادم بده دل بچه رو چرا اب میکنی اخه ..رومم نمیشه چیزی بگم بهش.

به خدا شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی واقعا دارم حرص میخورم . دیروز که دوباره اینکارو کرد و بچم نیومد بغلم محکم گرفتم و کشیدمش....

حالا کوچیکه اینطوره میترسم بزرگ شه تو تربیتش تاثیر بذارن...

خواهشا از تجربیاتتون بگین چیکار کنم

امیدی هست چون خدایی هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نکرده خب دوسش داره اصلا هرازگاهی بذار ببرتش پیش خودش تو استراحت کن و به کارات برس، بنظرم وقت و بی وقت اومدنش بیشتر رو مخه تا این حرکتی که بخاطرش حرص میخوری

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

منم این مشکلات رو دارم ، تنها راه جدایی ازشونه ، ک من موقعیتش رو ندارم ، تازه منه بیچاره پدرشوهرم مرده،مادرشوهر راحت با ما زندگی می‌کنه دیگه واحد خودشم ب ندرت می‌ره ،باز وضع تو خوبه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

عزیزم بچه یکم بزرگ بشه زیادسمتش نمیره دخترمن وقتی بچه بود همش پایین بود ولی از4سالگی به بعدبه زورمن پایین میره البته خودم هم سعی میکردم اوایل به بهانه کارتون وخوراکی وبازی خونه نگهش دارم الان عادت کرده خونه بمونه

من که وقتی خونه مادرشوهرمم اصلا دلش نمیخاد بچه رو بده بغلم فقط وقتی کثیف کنه یا شیر بخاد به زور ازش دل میکنه بده به من، زیاد حساس نشو معلومه دوسش دارن بچتو

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم