2777
2789
عنوان

گروه لاغری

190 بازدید | 16 پست

سلام به همه دوستای عزیز. من حدود هشت ماهه زایمان کردم و حدود 20 کیلو اضافه وزن دارم. یک هفته هست که کالری شماری رو شروع کردم. قبلا تجربه لاغری گروهی رو داشتم که خوب نتیجه داد به همدیگه انگیزه میدادیم. دوستانی که مایلن اینجا اعلام کنن تا یه گروه بزنیم و در کنار همدیگه به سایز و وزن دلخواهمون برسیم.

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

گروه اینجا یا تل

منم پارسال زایمان زودرس داشتم بعدش افسرده و چاق شدم با ی شکم اویزون و بزرگ نمیدونم چیکار کنم

🙁

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم تو گروه مونا خانم بودم برا لاغری ولی الان گه شیر میدیم باید مواظب باشیما من زیر نظر دکتر هستم

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
سلام منم تو گروه مونا خانم بودم برا لاغری ولی الان گه شیر میدیم باید مواظب باشیما من زیر نظر دکتر هس ...

من شیر نمیدوم . پسرم شیرخشک میخوره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
بردمت

میشه منم ببری

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .