2777
2789
عنوان

سیسمونی نی نی

211 بازدید | 27 پست

خانم ها بیایید بگید برا نی نی خودم چی بخرم. بخاطر قسط های خونه زیاد دستمون برای خرید باز نیست.لوازم چوبی فقط یه تخت خوشگل میخواییم براش بخریم و یه سری چیزها مثل ساک و خورده چیزهاشو مادرم اینا میخرن.بدون تجمل گرایی فقط چیزهای واجب بگید چی ها بخرم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

سمت ما زیاد رسم نیست خانواده دختر انچنانی سیسمونی بگیرن همشون در حد ساک نوزاد و حوله و لباس های سری 1 و 2 و 3 و پتو و این چیزهارو میگیرن حتی کالسکه هم نمیگیرن.البته کریر میگیرن و روروئک رو شاید بگیرن شاید نگیرن.برا همین خیلی چیزهارو خودمون باید بگیریم. و من هم سنم کمه هم تجربه ندارم.چی بخرم برا نی نی؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

خواهر من سیسمونی کامل گرفت که بیشترشو مامانم خرید ولی خیلی چیزاش استفاده نشد. واسه همین من میخام چیزای واجب فقط بگیرم. 

تخت یا گهواره و دراور یا کمد لباس. 

دو سه دست لباس نوزادی و چند تا لباسمهمونی

کالسکه ( کریر و روروک استفاده نمیشه) 

ساک لباس و حوله و.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمت ما زیاد رسم نیست خانواده دختر انچنانی سیسمونی بگیرن همشون در حد ساک نوزاد و حوله و لباس های سری ...

کالسکه اگه میدونی استفاده نمیکنی الکی نخر. چیزای ضروری بگیر و بقیه رو بزار ان شالله بدنیا اومد هر بار میدونیچی لازمه بعد میری میخری 

مامان شدنت مبارک باشه گلم انشالله بسلامتی بیاد بغلت دعا کن منم مامان بشم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
خواهر من سیسمونی کامل گرفت که بیشترشو مامانم خرید ولی خیلی چیزاش استفاده نشد. واسه همین من میخام چیز ...

همون لباس ها منظورمه چندتا بخرم؟چه سایز بخرم؟

جزئیاتی راهنماییم کن لطفا

مامان شدنت مبارک باشه گلم انشالله بسلامتی بیاد بغلت دعا کن منم مامان بشم

مرسی گلم.ان شاءالله قسمت شما به زودی❤

ما رسم داریم خانواده دختر بگیره ولی دست پدر  خالیه. نمیدونم چیا بگیرم  بدردم بخوره

پدر من تازه کلی جهاز خرید هنوز داره قسط اونهارو میده که من باردار شدم برا همین مادرم گفت نمیتونه خیلی بخره منم گفتم اصلا اشکالی نداره هرچی گرفتید دستتون درد نکنه مابقی رو خودمون کم کم میگیریم.اخه بنده خداها وظیفه ای ندارن همینم از رو محبتشونه

کالسکه اگه میدونی استفاده نمیکنی الکی نخر. چیزای ضروری بگیر و بقیه رو بزار ان شالله بدنیا اومد هر با ...

کالسکه نیازم میشه اما خیلی گرونه نمیدونم چیکار کنم ما کلا فقط 1 تومن میتونیم براش خرید کنیم

پدر من تازه کلی جهاز خرید هنوز داره قسط اونهارو میده که من باردار شدم برا همین مادرم گفت نمیتونه خیل ...

اره حق دارن منم اصلا نمیخوام بهشون فشار بیارم هرچی گرفتن. دستشون درد نکنه

در مورد لباس منم مشکل دارم که چی بگیرمو از کجا که گرون الکی نباشه

دقیقا. هم دلم میخواد چیزهای خوشگل بخرم هم اینکه کل لوازم بیشتر از 1 تومن نشه

دقیقا. هم دلم میخواد چیزهای خوشگل بخرم هم اینکه کل لوازم بیشتر از 1 تومن نشه

بیشتر میشه هااا اگه کالسکه م بخوای خودت بگیری ولی میتونی لباسای نوزادی فقط بخری بقیه شو بعدا .از چند ماهگی شرو میکنی خریدو؟