2777
2789
عنوان

سیسمونی نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
همون لباس ها منظورمه چندتا بخرم؟چه سایز بخرم؟ جزئیاتی راهنماییم کن لطفا

سایز 0 و 1 بخر. زیرپوش و بلوز جلو دکمه و شلوار و سرهمی و شورت عینکی و پیشبند و کلاه و جوراب.  تو بازار همه قیمتی هست. بعد که رشد میکنه نسبت به نیازش و سایزش میری میخری. 

پدر من تازه کلی جهاز خرید هنوز داره قسط اونهارو میده که من باردار شدم برا همین مادرم گفت نمیتونه خیل ...

دقیقا چه گناهی کردن. من از الان دارم پول جمع میکنم واسه سیسمونی فقطم چیزای ضروری میگیرم و خانوادمم در حد توانشون اگه داشتن فشار بهشون نمیارم. البته تازه میخام واسه بارداری اقدام کنم 😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا. هم دلم میخواد چیزهای خوشگل بخرم هم اینکه کل لوازم بیشتر از 1 تومن نشه

تخت نخر فعلا چون تا کلی کنار خودت میخابه. بزار بعدا. گهواره قیمت مناسب بگیر 200 تومنم تو بازار هست. ولی کمد یا دراور بگیر. 

تخت نخر فعلا چون تا کلی کنار خودت میخابه. بزار بعدا. گهواره قیمت مناسب بگیر 200 تومنم تو بازار هست. ...

یه جا میشناسم تخت قیمت مناسب داره تو حدود 500 تومن خیلی تختش خوشگله.گفتم برم اونجا بخرم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا چه گناهی کردن. من از الان دارم پول جمع میکنم واسه سیسمونی فقطم چیزای ضروری میگیرم و خانوادمم د ...

بهترین کارو میکنی منم همینکارو کردم که الان میگم تو حدود 1 تومن میخوام بخرم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
سایز 0 و 1 بخر. زیرپوش و بلوز جلو دکمه و شلوار و سرهمی و شورت عینکی و پیشبند و کلاه و جوراب.  ت ...

اره میخوام همینکارو بکنم.ممنون از راهنماییت گلم

بیشتر میشه هااا اگه کالسکه م بخوای خودت بگیری ولی میتونی لباسای نوزادی فقط بخری بقیه شو بعدا .از چند ...

کالسکه اینا قیمت کردم 200 الی 300 میشه جنس خوباش 300 میشه.لبلس نوزادی میخرم اما نه خیلی زیاد.اخه مادرم عاشق لباس نوزادیه.میدونم زیاد میخره

اینترنت ی لیست کامل از لیست سیسمونی بگیر ی سری واقعا ضردری ی سریشم سلیقه ای هست 

کالسکه بسته به استفاده داره کالسکه خارجی چرخشون بهتر المانیش از 2 میلیون شروع میشه ولی بدرد کسی میخوره همش استفاده داره مثل خود المانی ها من زن دایم المان.میگه خودشونم نو نمیخرن بعدشم بچه هاشونو تو سرما بارون بیرون.میبرن

ولی مثلا من خودم همش با ماشین بیرون میرم برای چی کالسکه خارجی بگیرم همون ایرانی دلیجان گرفتم خوبم هستش اونم به خاطر مامانم گرفتم میگم میخوام پارک ببرمش در عوض کریر استفاده دارم برای همین میگم باید خودت ببینی چی استفاده داری بر حسب استفاده که داری سیسمونی تهیه کنید من سرویس کالسکه هفت صدو هفتاد هزار تومن خریدم

صندلی ماشین بعضی از بچه ها توش نمیشن بهتر بزاری ببینی بچه میشن یا نه بعد بگیری

تو لباس خریدنم نباید خیلی بگیر یا سرهمی زیاد بگیری چون بچه از نظر سایز معلوم.نمیکنه

سایز صفرم زیاد نگیر 

پوشکم خواستی بگیری تعداد کم بگیر برای همون اول به دنیا میاد چون.ممکن بچه ها به برخی مارک.پوشک حساسیت دارن

شیشه شیر من تحقیق کردم از مادرها و مغازه دارها گفتن مارک اونت خوبه اونم اگه احتمالش هست شیر مادر بدی ی دونه شیشه شیر نگیر چون.ممکن اصلا بچه اصلا شیشه شیر نگیر پستونکم همین طور

موقع خرید به تاریخ انقضا شیشه شیر توجه کن

تخت کنار مادر میگیره به این توجه کن ی طرفش حتما پایین بیاد بتونی راحت شیر شبا بهش بدی

اگر تهران هستی انبار اقابزرگ قیمتش خیلی خوبه خواستی بگوکانالش بدم تو کانالش قیمت نداره من چیزهای که خریدم قیمت هاشو نوشتم اگه خواستی بگوی مغازه نزدیک یافت اباد اونم قیمت مناسب

اینترنت ی لیست کامل از لیست سیسمونی بگیر ی سری واقعا ضردری ی سریشم سلیقه ای هست  کالسکه بسته ب ...

مرسی عزیزم.خیلی کامل و کاربردی بود.نه شمال هستم. الان رفتم تخت دیدم 550 خیلی قشنگ بود ان شاءالله همینو میگیرم.چیزهای دیگه هم کم کم میگیرم که یه دفعه فشار نیاد.صندلی ماشین اصلا برام کاربرد نداره چون زنداییم داشت بچه از اول تا اخر غش میکرد از گریه اکثرا نمیشینن توش.اما کریر میگیرم.کالسکه رو شاید بزارم بعد با پول هدیه ها که اومد براش بگیرم شاید هم قبل بدنیا اومدنش ببینم مادرم اینا چه چیزهایی میخرن که دستم ازاد میشه یا نه.

برام دعا کنید بهترین و پرکاربرد ترین لوازم رو بگیرم.

کانال آقا بزرگ رو دارم عزیزم❤

منم چیزای ضروری رو میخرم کالسکه و رورو ئک هم نمیخرم و خیلی چیزای دیگه به نظرم واقعا ب درد نمیخورن ان ...

من بخوامم نمیتونم چون هرچی داریم باید بدیم واسه هزینه زایمان😂😂